cos_dr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μια φορά σε μια κηδεία ένας είχε ευχηθεί "και στα δικά σας". Χρόνια Πολλά να έχουμε να ζούμε να πενθούμε. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Χρόνια πολλά. Θα σουβλίσεις Telecaster? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θα σουβλίσεις Telecaster? Δηλ κάνουν και για σούβλα; 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δηλ κάνουν και για σούβλα; Το συζητάς? Με hot μαγνήτες το ξεροψήνουν κιόλας. Με low output θέλει περισσότερη ώρα αλλά γίνεται λουκούμι. Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Εγώ θα σας ευχηθώ μετά, γιατί ετοιμάζω δωράκι.
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Εγώ θα σας ευχηθώ μετά, γιατί ετοιμάζω δωράκι. Κίντερ έκπληξη? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, cos_dr είπε HE DIED FOR OUR SYNTHS!!! Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Κίντερ έκπληξη? Εγώ πάντως κάνω σαν παιδάκι! 2 2
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Guru Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 άντε και Καλή Ανάσταση στους πάντες επί πάντων (να πάμε παρακάτω)... ΥΓ. ντάξει αφού δεν μου έφεραν την μαγειρίτσα για πρωινό μην γκρινιάζω... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση