Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Administrator Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Εύχομαι σε όλους να είναι γεροί και κοντά στους αγαπημένους τους, όσο αυτό είναι δυνατόν την σήμερον ημέραν. Εγω θα περάσω ήσυχα σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον με την Μαίρη και τον γιό μου, συνοδεία μπουτακίου στον φούρνο. Θα ξεκινήσω με ένα Δεκαράκι, αυγουλάκια, θα ξαποστάσω κανα ημίωρο και μετά θα φαααμε. Έχει και F1 στο Portimao (ωραία πίστα) και Motogp στην Ισπανία το πρόγραμμα για την χώνεψη. Καθόλου άσχημα κι ας είναι ήσυχα και μακριά απο τα παραδοσιακά γλέντια της ημέρας. Θα περάσει, που θα πάει. Για όσους σουβλίσουν, με το μαλακό οι πέτσες! Να είμαστε καλά παιδιά. 14 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Σπιτικά και απλά. Καλή Ανάσταση και υγεία. με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Υγεία και καλή καρδιά σε όλους. Εγώ .... σχεδόν όπως κάθε μέρα. Με ελάχιστες αλλαγές. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Εγώ το απόγευμα πετάω για Ντουμπάι μιας και δεν μπορώ να πάω στο χωριό λόγω των μέτρων, θα την βγάλουμε εκεί οικογενειακά. Καλή Ανάσταση και θα βάλω φωτογραφίες από photoshop. χαχαχαχχαχαχαχαχααχ Καλή Ανάσταση με υγεία!!!!!!! 1 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει ήδη μπει η μαγειρίτσα Θα αβγοκοφτιτοαπογεμα Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2021 από Superfunk 6 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 OP Administrator Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Χρυσοχέρης είσαι! Οι τρεις σας θα το φάτε όλο αυτό; Εγώ λέω να κάνω μια κοτόσουπα αυγολέμονο για πιο ελαφριά. Είμαστε και κάποιας ηλικίας. Live and let Live.
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, yameth είπε Χρυσοχέρης είσαι! Οι τρεις σας θα το φάτε όλο αυτό; Εγώ λέω να κάνω μια κοτόσουπα αυγολέμονο για πιο ελαφριά. Είμαστε και κάποιας ηλικίας. Θα ερθει και η , φουλ εμβολιασμενη και καρατεσταριΖμενη αδερφή μου. Ελαφριά είναι η δική μου,μόνο μαρούλι, άνηθο και φρέσκο κρεμμυδάκι έχει...λίγο κιμινο και μισό πορτοκάλι. Α,Και μια συκωταριά από την Ελασσόνα. Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2021 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Καλό μήνα και καλή ανάσταση παίδες! Και του χρόνου να'μαστε καλά (και ελεύθεροι απο πανδημίες). "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
John Tzinieris Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Βέβαια να πούμε! Καλή Ανάσταση σε όλους και Χρόνια Πολλά! Του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτερα!
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και τις καλύτερες ευχές σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση