gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Οι μαγνήτες που φοράει τώρα η cv, τους έβγαλα από αλλη τέλε. Ο ήχος δεν είναι ακριβώς ο ίδιος στις δυο κιθάρες. Στην squier μου λειπει το brightness που είχαν πριν. Βέβαια, πρόκειτα για διαφορετικά όργανα, με άλλα ξύλα και υλικά. Έκανα σήμερα μια αλλαγή από steel saddles σε brass saddles (και η αλλη τελε είχε brass saddles), και νομίζω ότι επανήλθε λίγο το brightness. Ηχογράφησα πριν και μετά την αλλαγή, χωρίς να αλλάξω χορδές και ρυθμίσεις στον ενισχυτή (bugera T5). Με stainless Your browser does not support the HTML5 audio tag saddles old.mp3 Με brass Your browser does not support the HTML5 audio tag saddles new.mp3 Και να μην επανηλθε, σιγουρα ειναι πιο ομορφο.... 1 Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έκανα σήμερα μια αλλαγή από steel saddles σε brass saddles (και η αλλη τελε είχε brass saddles), και νομίζω ότι επανήλθε λίγο το brightness. Τότε δεν ήταν steel saddles αλλά,όπως είναι και αναμενόμενο,φτηνά chrome plated zinc . Αν θες και άλλο brightness βάλε steel. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Zinc? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Πως το μπορώ να τσεκάρω τι είναι? Με μαγνήτη? Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 26 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πως το μπορώ να τσεκάρω τι είναι? αν ειναι λιγοτερο bright απο το brass ΔΕΝ ειναι steel σιγουρα. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Νομιζω στην θεση bridge ειναι ελαφρως πιο bright το brass. Ισως επρεπε να κανω κι αλλες ηχογραφησεις. Η διαφορα, εαν υπαρχει, ειναι πολυ μικρη. Γιώργος
leon7pap Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καρακουκλαρα!Καποια στιγμή τη ζαχαρωνα και γω και αν δεν είχα φτιάξει μια DIY θα την είχα ήδη πάρει!Καλοπαιχτη!!!! Επεξεργασμένο 20 Μαΐου 2021 από leon7pap 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Να 'σαι καλα! (Σχετικα) λιγα λεφτα, πολλη ευχαριστηση και ικανοποιηση. Ωρες ωρες χαιρομαι που δεν ειμαι... πιανιστας Γιώργος
Wild_Rose Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 μεγεια!! αυτές οι classic vibe πραγματικά είναι VFM και πανέμορφες! 1 I'd die without music...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση