Alex Raptakis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Πάααααλι τέλε? Καλή ακούγεται για τα λεφτά της πάντως 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 26 λεπτά πριν, nbampaliaris είπε Την ηχογράφηση πως την έκανες; Έχεις γενικά mini studio (καρτά ήχου η τίτοτα τέτοιο) στο σπίτι σου; Πάρα πολύ καθαρή ακούγεται, ούτε θόρυβος ούτε τίποτα! Αρκει ενας υπολογιστης, μια εξωτερικη καρτα ηχου, και φυσικα ενισχυτης και κιθαρα. Ειναι απλη διαδικασια. 29 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Καλή ακούγεται για τα λεφτά της πάντως Μια χαρα ειναι, ειδικα στη θεση bridge. Προσωπικα, δεν χωνευω τη neck θεση. Ασε που χαλαει και την μεσαια θεση. Γιαυτο και, επι τη ευκαιρια, να αναφερω οτι ξηλωσα τους μαγνητες (βλεπε φωτο) και εβαλα ενα ζευγαρι dimarzio noiseless που ειχα καβαντζα, δοκιμαστικα. Παροτι θεωρουνται διπλοι μαγνητες, εχουν πολυ πειστικο ηχο στα καθαρα, και στα βρωμικα ειναι εκπληκτικοι. Και εχουν πολυ παραπανω ατακα αποτι οι εργοστασιακοι. Οι παλιοι Your browser does not support the HTML5 audio tag clean (1).mp3 Οι νεοι Your browser does not support the HTML5 audio tag clean2.mp3 Και μεσα στο μιξ οι νεοι. Οσο προχωρα γινεται πιο dirty. Your browser does not support the HTML5 audio tag in the mix2.mp3 Γιώργος
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Τους DiMarzio τους ακούω και πολύ πιο γλυκούς, σίγουρα με πιο δομημένο attack. Ένας αρχάριος που την παίρνει όμως σε αυτά τα χρήματα δε νομίζω να καταλάβει και πολλά.
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Δεν θα καταλαβει. Ισα ισα που οι εργοστασιακοι ειναι πιο φιλικοι στο χερι και στο αυτι. Για το price range ειναι πολυ καλοι. Γιώργος
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Για τον λαιμό αυτον είχα διαβάσει πολλά και παράξενα, καθώς σε πολλούς δεν αρέσει. Με γεια. Καλοπαικτη Είμαι ένας από αυτούς κι εγώ. Έπιασα πριν 3-4 χρόνια μια στον Νάκα να παίξω και την άφησα σχεδόν αμέσως λόγω του μπράτσου της Ήταν με maple αυτή ( μάλλον ήταν η 50's ) . Δεν μου άρεσε καθόλου Επεξεργασμένο 29 Απριλίου 2021 από Rebel_Of_South 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 ακόμα δεν την πήρες, την ξήλωσες.... με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Σιγα μη την αφηνα... Γιώργος
ekim Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Νομίζω οι dimarzio έχουν περισσότερα μεσαία, ή είναι ιδέα μου; Στο κλιπ μέσα στην μίξη δεν μου φάνηκε τόσο, παρά μόνο στο σκέτο edit: στις πιο βρώμικες ρυθμίσεις ο ήχος μου θύμιζε πολύ humbucker, Gary Moore τύπου. Καλά ακούω ή λέω κοτσάνες Και μετά πείτε μου εσείς αν η tele είναι η καλύτερη κιθάρα ή όχι Επεξεργασμένο 29 Απριλίου 2021 από ekim
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Εχουν πιο πολλα πριμα. 7 λεπτά πριν, ekim είπε edit: στις πιο βρώμικες ρυθμίσεις ο ήχος μου θύμιζε πολύ humbucker, Gary Moore τύπου. Καλά ακούω ή λέω κοτσάνες Οι dimarzio θεωρητικα ειναι humbuckers. Ολοι οι τυπικοι noisless ειναι. Απλα ειναι low output και με γκαζωμενο ενισχυτη θυμιζουν κατι μεταξυ p90 και paf. Η εντονη ατακα που εχουν, και η καθαροτητα, διδουν αυτον τον ηχο. Πετυχημενο μοντελο. 7 λεπτά πριν, ekim είπε Και μετά πείτε μου εσείς αν η tele είναι η καλύτερη κιθάρα ή όχι Εννοειται ειναι η καλυτερη κιθαρα. Και η επομενη tele θα ειναι... Γιώργος
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 δεν μπορώ να κρίνω κιθάρες γιατί δεν ΚΣΕΡΩ, αλλά θα πω με γεια, μου αρέσει εμφανισιακά και επειδή ξέρω πως παίζεις και γράφεις ΤΡΟΜΕΡΑ (άκουσα και τα δείγματα που έβαλες) την βρίσκω πολύ ωραία στα αυτιά μου ακουστικά και σκέτη και σε αγαστή συνεργασία με τα εφφε και αφού σε ικανοποιεί και εσένα όλα ΣΟΥΠΕΡ. ΜΕ ΓΕΙΑ!!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση