dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, nklshp είπε Ρε σεις... με καψατε... Υποθεση... δεν ξερουμε το radius της ταστιερας... ποιο μετραμε το radius της ταστιερας /ξυλου η το radius του ταστου/ μεταλλου? γιατι εγω τοσο καιρο...μετραω ξυλα και συμπιπτουν με τα specs... η ταπεινή μου άποψη είναι ότι είναι το ίδιο. Το τάστο πάει παράλληλα με το ξύλο με σήμα το μπιφτέκι
nklshp Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε η ταπεινή μου άποψη είναι ότι είναι το ίδιο. Το τάστο πάει παράλληλα με το ξύλο Λογικο μου φαινεται υπο κανονικες συνθηκες!!! Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2021 από nklshp
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, dimsonic είπε εργαλεία τα πήρα για τις άλλες όπου κατα καιρούς βλέπω κάτι θεματάκια στο να φέρω στο ίδιο radius τις χορδές. Been there, done that ,have the t shirt. Τζάμπα κόπος ...η...ακριβής μέτρηση.... καντο με το feel και άσε τις μετρήσεις και τα εργαλεία στη μΠάντα. Εγώ απλά πατάω τις χορδές μια μια με το δακτυλο στο 12ο ταστο και όταν έχουν το ίδιο feel και ύψος είμαι οκ. Μη ξεχνάς άλλωστε ότι υπάρχουν και ταστιερες compound radius. Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μη ξεχνάς άλλωστε ότι υπάρχουν και ταστιερες compound radius. όπως εδώ. αλλά μου έκανε εντύπωση 12 και 7.25? με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, dimsonic είπε τάστο πάει παράλληλα με το ξύλο Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που έχω δει να ΜΗ συμβαίνει αυτό θα ιμανεομπιλιςογκειτσ :) στα 80s που πήγαινε το shredding σύννεφο το πιο flat fret radiusing στις vintage strat που...καταστρέφανε με FR πήγαινε σύννεφο.... 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε όπως εδώ. αλλά μου έκανε εντύπωση 12 και 7.25? Στις μοντέρνες compound fretboards είναι 7.25-14 & 9-16 Αλλά γενικά μη σκας,αυτά είναι first world problems και οι διαφορές,ειδικά αν τις δεις ζωγραφισμένες στο χαρτί, μικρες Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση