gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Σε καναλια με φωνητικα ποσα βαζεις? Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 το πολύ 2. κομπρέσορα και βαθος. Ή βάζω ένα chanel strip και βάθος (αυτό https://www.waves.com/plugins/scheps-omni-channel#presenting-scheps-omni-channel ) με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Δεν βαζεις eq?? Το σημαντικοτερο ειναι. Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και στην κιθαρα κατω απο 3-4 ποτε δεν πεφτω. παλι καλα που εχουν βγει τα daw & τα plug ins δηλαδη www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε παλι καλα που εχουν βγει τα daw & τα plug ins δηλαδη Ενα eq με low cut και λιγο τσιμπημα στις 3500hz οπου χρειαζεται, ενας κομπρεσσορας ισα ισα, ενα delay (εαν χρειαζεται), και βαθος. Βασικα πραγματα και σιγουρα απαραιτητα για να εχω τον ηχο που θελω. Αντι πεταλια, χρησιμοποιω plugins... Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Δεν βαζεις eq?? Το σημαντικοτερο ειναι. μόνο όταν χρειάζεται. Αλλά το eq δεν είναι plugin ούτε Insert Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Ενα eq με low cut και λιγο τσιμπημα στις 3500hz οπου χρειαζεται, ενας κομπρεσσορας ισα ισα, ενα delay (εαν χρειαζεται), και βαθος. Βασικα πραγματα και σιγουρα απαραιτητα για να εχω τον ηχο που θελω. Αντι πεταλια, χρησιμοποιω plugins... πολλά με φαίνονται. Όσο πιό πολλά βάζεις τόσο χάνεται η μπάλα. Πλέον φροντίζω να έχω τον ήχο από πριν στα μέτρα του κομματιού. με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση