Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

8O

Λογω προβληματος θορυβου αποφασισα να αγορασω ηλεκτρονικα drums.Μου εχουν προτεινει τα roland td6. Εχει κανεις γενικα καμμια συμβουλη? 8O

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

φίλε aeroman,μάλλον το td-6kw σου έχουν προτείνει,σωστά?βασικά είναι οτι πρέπει,μετά πας πολύ ψηλά σε χρήματα.εγώ πήρα πρόσφατα το td-3kw και έλυσα τα προβλήματα θορύβου,βέβαια ο εγκέφαλος έχει κάπως περιορισμένες δυνατότητες,αλλά αυτός του td6 είναι πολύ καλύτερος .το μόνο που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι οι κραδασμοί από το πετάλι,αν δεν είσαι ισόγειο θα έχεις πρόβλημα.όσον αφορά την απορία σου για τον στόλλα είναι ο εισαγωγέας της roland στην ελλάδα,απλά είναι στην Πάτρα.

Δημοσιευμένο

:)

Γεια σου death!Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου.Εν ολιγοις η διαφορα του 3 απο 6 των 300 κατι ευρω αξιζει.Απο ποιο μαγαζι τα αγορασες?Εγω λεω να τα παρω απο το drumstore αθηνα.περιπου 1500.

Δημοσιευμένο

Πολυ καλο boukaw7!

αναλυτικοτατο!free shipping?πολυ καλο.αλλα τι γινεται με την εγγυηση?

Σεποιον απευθυνομαι αν χρειαστει? :roll:

Δημοσιευμένο

Τίποτε, σου έρχονται, έχεις 3 χρονάκια εγγύηση και αν δεν σου αρέσει το προϊόν εντός 30 ημερών το πας πίσω δίχως πολλά πολλά. Και μην φοβάσαι από αξιοπιστία. Κοίτα στο "ΑΓΟΡΑ" και θα καταλάβεις γιατί βρίζουν οι διάφοροι εμποράκοι στην Ελλάδα.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο
:)

Γεια σου death!Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου.Εν ολιγοις η διαφορα του 3 απο 6 των 300 κατι ευρω αξιζει.Απο ποιο μαγαζι τα αγορασες?Εγω λεω να τα παρω απο το drumstore αθηνα.περιπου 1500.

από Στόλλα τα πήρα αν και από όσο έχω ψάξει δεν υπάρχουν διαφορές από μαγαζί σε μαγαζί όσον αφορά τις τιμές μετρητοίς τουλάχιστον.

Δημοσιευμένο

οκ παιδια με εχετε βοηθησει πολυ. το μονο που πρεπει να σκεφτω τωρα ειναι ο τροπος πληρωμης.μετρητα ή δοσεις?τα οικονομικα μου με παιρνουν μαλλον μονο για δοσεις.δεν νομιζω οτι σε μια ιντερνετικη αγορα να μπορεις να κανεις δοσεις. :roll:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...