aeroman Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 8O Λογω προβληματος θορυβου αποφασισα να αγορασω ηλεκτρονικα drums.Μου εχουν προτεινει τα roland td6. Εχει κανεις γενικα καμμια συμβουλη? 8O
jmone Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 αν και δεν είμαι ειδικός πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δεις είναι αυτό http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3948 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
death Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 φίλε aeroman,μάλλον το td-6kw σου έχουν προτείνει,σωστά?βασικά είναι οτι πρέπει,μετά πας πολύ ψηλά σε χρήματα.εγώ πήρα πρόσφατα το td-3kw και έλυσα τα προβλήματα θορύβου,βέβαια ο εγκέφαλος έχει κάπως περιορισμένες δυνατότητες,αλλά αυτός του td6 είναι πολύ καλύτερος .το μόνο που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι οι κραδασμοί από το πετάλι,αν δεν είσαι ισόγειο θα έχεις πρόβλημα.όσον αφορά την απορία σου για τον στόλλα είναι ο εισαγωγέας της roland στην ελλάδα,απλά είναι στην Πάτρα.
aeroman Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 :) Γεια σου death!Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου.Εν ολιγοις η διαφορα του 3 απο 6 των 300 κατι ευρω αξιζει.Απο ποιο μαγαζι τα αγορασες?Εγω λεω να τα παρω απο το drumstore αθηνα.περιπου 1500.
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 κοίτα και εδώ: http://www.thomann.de/gr/roland_td6_akustik_edrum_set_up.htm "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
aeroman Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Πολυ καλο boukaw7! αναλυτικοτατο!free shipping?πολυ καλο.αλλα τι γινεται με την εγγυηση? Σεποιον απευθυνομαι αν χρειαστει? :roll:
boukas Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Τίποτε, σου έρχονται, έχεις 3 χρονάκια εγγύηση και αν δεν σου αρέσει το προϊόν εντός 30 ημερών το πας πίσω δίχως πολλά πολλά. Και μην φοβάσαι από αξιοπιστία. Κοίτα στο "ΑΓΟΡΑ" και θα καταλάβεις γιατί βρίζουν οι διάφοροι εμποράκοι στην Ελλάδα. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
death Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 :) Γεια σου death!Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου.Εν ολιγοις η διαφορα του 3 απο 6 των 300 κατι ευρω αξιζει.Απο ποιο μαγαζι τα αγορασες?Εγω λεω να τα παρω απο το drumstore αθηνα.περιπου 1500. από Στόλλα τα πήρα αν και από όσο έχω ψάξει δεν υπάρχουν διαφορές από μαγαζί σε μαγαζί όσον αφορά τις τιμές μετρητοίς τουλάχιστον.
belalik Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Φίλε, είχα αγοράσει το td6-kw τον Μάιο που μας πέρασε... Θα βρεις ένα αναλυτικό thread εδώ: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4156 Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα ΟΚ ...
aeroman Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 οκ παιδια με εχετε βοηθησει πολυ. το μονο που πρεπει να σκεφτω τωρα ειναι ο τροπος πληρωμης.μετρητα ή δοσεις?τα οικονομικα μου με παιρνουν μαλλον μονο για δοσεις.δεν νομιζω οτι σε μια ιντερνετικη αγορα να μπορεις να κανεις δοσεις. :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση