dimicupo Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Σας τυχαίνει καμμιά φορά να προσπαθήσετε να παίξετε και να βρίσκετε τον εαυτό σας απαράδεκτο ? :( Μια στο τόσο το αντιμετωπίζω και με βρίσκω ανυπόφορο σε σημείο να παρατάω το πάιξιμο πριν καν ζεσταθώ...είναι προφανές ότι οι φίλοι του φόρουμ που είναι επαγγελματίες θα απαντήσουν σίγουρα "όχι,ποτέ"...οπότε ας υποθέσουμε ότι απευθύνομαι μόνο σε όσους δεν ζούν αποκλειστικά απο τη μουσική.Περιμένω με περιέργεια όσους/ες έχουν την υπομονή να απαντήσουν. :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jmone Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 η μουσική πάει με την διάθεση σου μου έχει τύχη να έχω πολλά νεύρα και να μη μπορώ να κρατήσω την πένα να μη βολεύομαι με τίποτα να μου φεύγει κτλ άλλες φορές πάω να παίξω κανένα κομμάτι που το έχω παίξει 80000 φορές και να μη πηγαίνουν τα δάχτυλα με τίποτα μέχρι και σε δικό μου κομμάτι :lol: αυτό είναι true μουσική ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
dimicupo Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 ΟΥΥΦΦΦΦ !!! :) Να'σαι καλά ... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
tuxdrum Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Μην τρελαίνεσαι αρχηγε... όλα μπορούν να συμβούν. Εμένα μου συμβαίνουν και άλλα ανωμαλα. Μερικές φορές με το που ακούσω μια μελωδία, βγαίνει αμέσως πάνω στην κιθάρα, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να φάω και ώρες. Με μια φράση όλα αυτά είναι: Έλλειψη σωστής-επαρκούς εξάσκησης :) :) :) Και φυσικά ισχύει και αυτό που λέει ο jmone, αν η διάθεση σου είναι... πάτος... ε θα παίζεις και μαμακιες :) :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Καλά..να δεις απο' δω τι γίνεται κάποιες στιγμές που πάω να παίξω από συνήθεια χωρίς να έχω πολύ όρεξη. Πενιά και μπεκάτσα! :lol: :lol: :lol: :lol: Χτυπάς πένα και πέφτει κουρούνα!!!! Προσωπικά όταν αντιληφθώ εκ-των υστέρων ότι η στιγμή δεν είναι κατάλληλη, προτιμώ να σταματήσω παρά να το π@π@ρίσω. Πάντως με λίγη μουσική, κατα προτίμηση κανένα καλό live..έρχεται η όρεξη.
animae Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Παντως οσες φορες μου εχει βγει κατι καλο στην κιθαρα, ηταν επειδη ειχα τις μαυρες μου:P Κill the wise one!
jmone Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 εσύ μάλλον ακούς διάφανα κρίνα :wink: αλλο το θέμα δημιουργικότητας και άλλο το θέμα κουλαμάρας ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω για σας εγώ όποτε πιάνω την κιθάρα πετάω κάτι sweepια,tappiδια,bendίδια και legato satrianiκά περάσματα και τελειώνω το ζέσταμα με ένα "πολυβόλο" αλλά Michael Angelo :lol: :lol: :lol: :lol: Στον υπνο μου... You are wrong f**ked and overatted...
panagiotis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω για σας εγώ όποτε πιάνω την κιθάρα πετάω κάτι sweepια' date='tappiδια,bendίδια και legato satrianiκά περάσματα και τελειώνω το ζέσταμα με ένα "πολυβόλο" αλλά Michael Angelo :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote'] έλα ρε..... και δεν σου έχει τύχει καμιά φορά να μη σου βγει κάτι;; μπράβο...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Όπως λένε και οι γυναίκες "μην ανυσηχείς, σε όλους συμβαίνει." LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση