Alex Raptakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Tamtam είπε Αυτό που λεει ο Bill Trantos ! Oι χορδές επίσης, φαίνονται αρχαίες (μπορεί να είναι η ιδέα μου) ή είναι κιόλας? :) Νομίζω τις άλλαξα Οκτώβρη-Νοέμβρη, αλλά θα τις ξαναλλάξω σύντομα. Δε φαίνονται τόσο χάλια από κοντά πάντως :(
TamTam Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε Νομίζω τις άλλαξα Οκτώβρη-Νοέμβρη, αλλά θα τις ξαναλλάξω σύντομα. Δε φαίνονται τόσο χάλια από κοντά πάντως :( OK, απλά όταν ξεθυμάνουν οι χορδές ακούγονται σαν συρματα... 1
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alex Raptakis είπε Νομίζω τις άλλαξα Οκτώβρη-Νοέμβρη Άρα προιστορικες και εντελώς πεθαμενες Βάλε ένα φρέσκο σετ και come back to us. Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 ΜΟΛΙΣ μου έσπασε η Μι... Την άλλαξα επί τόπου και μου φαίνεται ήδη καλύτερα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση