trolley Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Και οι δικές σας ωραίες είναι' date=' μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] Γκρρρρρ kontras..... γκρρρρρ.... Mea Culpa
kontras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Πολυ ωραιο το set up σου Wow!. Ευχαριστώ' date=' αλλά δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσω, οπότε μάλλον θεωρητική είναι η προτίμησή μου. Και οι δικές σας ωραίες είναι, μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ γιατί ωρέ; Ωραία λαμπιόνια έχει :))) Dreamers come and go, but a dream's forever
sPId_x Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Θα τα άναβα' date=' και θα είχα και δωρεάν μπλιμπλικοειδή φωτισμό :)[/quote'] Θεός!
kontras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Και οι δικές σας ωραίες είναι' date=' μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] Γκρρρρρ kontras..... γκρρρρρ.... Μα...Ούτε και για τα χριστούγεννα;;;;; :( Dreamers come and go, but a dream's forever
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Και οι δικές σας ωραίες είναι' date=' μόνο μη γράψει κανείς το Oasys και τα πάρω αμοντάριστα. :) :) :) :) :)[/quote'] Αν θυμάμαι είσαι κι εσύ αντιοεσικός ε; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Λοιπον εγώ οσάν αφανης ήρωας της καθημερινότητας μας (εδς γελάμε :lol:) θα ήθελα κάτι ποιο μικρό και ποιό ευελικτο...(που να μπορώ να το κουλαντρίσω ρε αδερφε....oasys και κουραφεξαλα)....:lol: Τεσπα αυτο που θα ήθελα ειναι ενα καλό workstation του στυλ: korg triton extreme-yamaha motif es-korg tr 88 και για τρομερές ηλεκτρονικές ηχάρες: moog little phatty ή voyager (καλά και εμενα nord electro rack και ενα korg microX ευχαριστημενος είμαι ο καψερός....):lol: Time is just a fraction of the sine.......
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δυό φαρφίσες με τα ηχεία τους κομπλέ. Δεν θα χρειαζόμουνα και βάσεις!!! LEGO people live in houses made of their own flesh.
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Eτσι..... :P Time is just a fraction of the sine.......
x_pap Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Την Andromeda μόνο. (ότι άλλο θα ήθελα σε πλήκτρο το έχω)
yannis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Noμίζω πως έχω ήδη ό,τι θέλω: Nord Lead 2 στο πάνω σταντ και Nord Electro στο κάτω (μαζί με ένα λάπτοπ για περισσότερους ήχους, το οποίο τρέχω από τα δύο πρώτα midi channels του Lead)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση