Alex Raptakis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 40 λεπτά πριν, SteliosArmenis είπε Επαιζα με το FL το 2003 μαθαινοντας το... Στο FL έγραψα όλο το ορχηστρικό album μου, καθώς και όλα τα άλλα κομμάτια που έχω ανεβάσει, εκτός από ένα. Είναι φανταστικό πρόγραμμα απλά έχει και αυτό τις παραξενιές του, και σίγουρα δε βολεύει για ορχηστρικά...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Εγώ από το noiz έμαθα το sonar που το είπε ένας φίλος το 2003. Μας άρεσε. Μετά μπήκε ένας @Superfunk που είδαμε πως είναι καλός. Είπε και αυτός για Sonar και λέμε. Είδες. Αφού και αυτις γι αυτό λέει. Δεν είναι τυχαίο που μας αρέσει. Και από τότε μέχρι τώρα εγώ μόνο Sonar χρησιμοποιώ. Αν έκανα πάντως αμιγώς ηλεκτρονική μουσική θα χρησιμοποιούσα Ableton. Πιστεύω δε πως το Sonar έχει το καλύτερο interface στο θέμα να τα βλέπεις και να τα χειρίζεσαι όλα σε μια οθόνη. Απο εκεί και πέρα όλα τα σύγχρονα daw έχουν στις τελευταίες τους εκδόσεις εφάμιλλες δυνατότητες. Αν είναι να προτιμήσει κάποιος κάποιο είναι θέμα αισθητικής και συνοδευτικου πακέτου software και integration με το hardware ελέγχου και εισαγωγής δεδομένων/ήχου που χρησιμοποιεί 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Guru makam Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Guru Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Χρήστης Sonar για χρόνια, τώρα πια Cakewalk. Παρ' ότι το έχουν εξελίξει πολύ, έχει γίνει πιο πολύπλοκο και μπερδεύει λίγο, κάτι που ακόμα και στα πρώτα βήματα του Sonar δεν το αντιμετώπισα! Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
stavros_d80 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2021 Έχω συνηθίσει το Ableton Live αλλά αν μπορούσα θα πήγαινε σε Logic 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Konstantinos Papadopoulos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2021 Μάλλον το Ableton... @filmmusic
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2021 το καλύτερο daw είναι αυτό που ξέρεις να δουλεύεις 3 με σήμα το μπιφτέκι
Konstantinos Papadopoulos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 @dimsonicναι σωστό εγώ από όλα όσα δοκίμασα γυρίζω στο cube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση