Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
1 λεπτό πριν, Giorgos rockstep είπε

Πώς την έφτιαξες????με κόκκαλα μοσχαριού και 5ωρο βράσιμο???

 

 5ωρο?

25ωρο δυστυχώς.... 

 

Edit

 

Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ...

 

Here you go

 

https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/

 

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
1 λεπτό πριν, Superfunk είπε

 

 5ωρο?

25ωρο δυστυχώς.... 

 

Edit

 

Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ...

 

Here you go

 

https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/

2 λεπτά πριν, Superfunk είπε

 

 5ωρο?

25ωρο δυστυχώς.... 

 

Edit

 

Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ...

 

Here you go

 

https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/

 

 

Μπράβο..εντυπωσιαστηκα.25 ώρες δεν έχω ξοδέψει για όλα τα γεύματα του μήνα συνολικά!?

  • Χαχα 1
Δημοσιευμένο

Θέλει πολλά, μπουκέ γκαρνί, σιγοβράσιμο τόσο, όσο να βγει το μεδούλι και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υγρά, αλλά και να πιεί τα πολλά υγρά η σάλτσα, κλπ.

Συνήθως την βράζουν κάποιες ώρες την ημέρα, για δυο - τρεις μέρες.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο
5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Θέλει πολλά, μπουκέ γκαρνί, σιγοβράσιμο τόσο, όσο να βγει το μεδούλι και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υγρά, αλλά και να πιεί τα πολλά υγρά η σάλτσα, κλπ.

Συνήθως την βράζουν κάποιες ώρες την ημέρα, για δυο - τρεις μέρες.

 

 

Και που να δεις τι τραβάνε οι... ραμενατζηδες στην Ιαπωνία....απλά δεν έχουν ζωή αφού ουσιαστικά μαγειρεύουν τον ζωμό....συνέχεια....(βέβαια κάνουν το καλύτερο φαγητό του πλανήτη οπότε you loose some ,you win some).

  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Επειδή ζητήθηκε... μπριζολοπανσέτα και πανσέτα πλεξούδα στην γάστρα..

Αυτά έτοιμα από κρεοπωλείο.. μην ζητάτε λεπτομέρειες!

Πανσέτα 1.jpg

Πανσέτα 2.jpg

  • Like 5
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Ωραία πράγματα ...

Γιορτάζεις μερακλίδικα βλέπω.

Που είναι το τσίπουρο?

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

  • Administrator
Δημοσιευμένο

Αν και ταπεινό γεύμα, ήταν νοστιμότατη η μακαρονάδα ένεκα σάλτσας απο φρέσκο κόκορα, ντόπια φέτα και Βερτζάινα, αφου το περιβάλλον στην βεράντα μας την έκανε τριάστερο Michelin γεύμα!

Αχόρταγος!

 

IMG_20220104_162617.jpg

  • Like 8

Live and let Live.

Δημοσιευμένο
10 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

το περιβάλλον στην βεράντα μας την έκανε τριάστερο Michelin γεύμα!

 

 

Πόσο μεγάλη διαφορά κάνει πράγματι το περιβάλλον ...

Και φυσικά όχι μόνο στο φαγητό.

 

Αλλά αυτό το "Βερτζάινα" με πέθανε. :classic_biggrin:

Έκανα μερικά λεπτά να το καταλάβω.

  • Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

  • Guru
Δημοσιευμένο
49 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Αλλά αυτό το "Βερτζάινα" με πέθανε. :classic_biggrin:

Έκανα μερικά λεπτά να το καταλάβω.

 

εγώ πάλι που το γκούγκλαρα 1 ώρα για να το πιάσω?... κερδάω?...?

  • Χαχα 2

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Τάρτα με πράσο,μαϊντανό, ροκφόρ,αυγά χωριατικα,κρέμα γάλακτος, φρέσκο βούτυρο και ,λεπτή, βάση από  ζύμη κουρου .

 

Ένα ωραίο ροζέ επιβάλλεται. 

 

 

IMG_20220108_165010.jpg

1641656020781.jpg

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 6

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...