Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, yameth είπε

Ποια η άποψης σου;

 

Δεν τρωω στηθος γιατι απλα οτι και να κανω βγαινει ξερο,σκληρο  και αγευστο.

Στο slow cooker απλα λειωνει,κοβεται με το πηρουνι.

 

edit ..κατσε λεει BONELESS...οποιος αγοραζει ετοιμο  φιλετο στηθος κοτοπουλο ειναι ακΣιος της μοιρας του ?

 

εγω βανω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κοτοπουλο μεσα ,ΦΥΣΙΚΑ με τα κόκαλα που ειναι ολη η ουσια...οταν κανεις μαγειρικη...μακρας διαρκειας.

 

το καλυτερο ολων βεβαια ειναι το ΑΡΝΙ....ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αρνι (σε κομματια βεβαια να χωραει μεσα) με τα κόκαλα (η φώτο είναι μετά από 24 ώρες στο slow cooker και 10 λεπτά κάτω από το γκαζογκριλ)

 

 

IMG_20210502_151419.jpg

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, odis13 είπε

Για δωσε καμια πληροφορια για τον σπιτικο καβουρμα, δε γινεται να τα πετας αυτα ετσι!

 

Δεν υπάρχει ευκολότερη συνταγή. 

Ότι κάνει ο δάσκαλος κάνω αλλά στο ,you guessed right, slow cooker :) ,γύρω στις 20 ώρες μου παίρνει. 

Επίσης δεν κάνω τέτοια τεράστια ποσότητα  μόνο αρκετή ώστε να γεμίσει ένα μεγάλο ταπερ,περίπου 2 κιλα.

 

 

 

 

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
39 λεπτά πριν, Superfunk είπε

 

Ότι κάνει ο δάσκαλος κάνω

 

Δηλαδή ένα μπουκάλι τσίπουρο το σκίζεις?

Και πρωινό με κρασάκι?

 

Ωραίος ο παππούς.

  • Συμφωνώ 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Δηλαδή ένα μπουκάλι τσίπουρο το σκίζεις?

 

Για πλάκα. Ειδικά αν είναι κάνα παλαιωμένο από Τύρναβο....αλλά και στο απλό του συνεταιρισμου δεν θα πω όχι  :)

Αλλά, παρόλο που δεν μεθαω ποτεΣ ,δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία οπότε σπάνια το κάνω. 

Στα 3 αντε 4 σταματώ  (ποτηράκια όχι μπουκάλια)

:)

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Έβρεξε λίγο και βγήκαν οι χοχλιοί......στο πιάτο μου με πλιγούρι και ντοματούλα! :classic_tongue:

 

 

IMG20210612153000.jpg

  • Like 4

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

Δημοσιευμένο
5 ώρες πριν, yameth είπε

Πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό. Νόστιμο φαίνεται.

 

Αν είσαι φαν των χοχλιών, ναί, είναι νόστιμο και εύκολο.

 

Κάνεις ότι θα έκανες για ένα κοκκινιστό πλιγούρι με εξαίρεση οτι ξεκινάς με ένα βράσιμο 5-10' σκέτους τους χαχλιούς (αφού έχουν πλυθεί/καθαριστεί σχολαστικότατα), έπειτα τσιγάρισμα σκόρδο κρεμμύδι χοχλιοί, ρίχνεις ντοματούλα για τη σάλτσα, και τέλος το πλιγούρι μέχρι να βράσει/πιεί και αλατοπιπέρισμα.

 

5 ώρες πριν, yameth είπε

Μη μας πεις πως τους μάζεψες κιόλας.

 

Όχι βέβαια, η συγκομιδή έγινε στη Κρήτη απο τους δικούς μου.
Εδώ Αθήνα τι να μαζέψεις......

  • Ευχαριστώ 1

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ψητές μελιτζάνες σε φέτες, ψητές πιπεριές φλωρίνης, ψητά μανιτάρια, απάκι, φέτες γαλοπούλα, edam και μπακέτα.

Άρα σάντουιτς με μπακέτα και όλα αυτά μέσα.

Με μια τεράστια χωριάτικη, τζατζίκι και κράσο.

 

Ποια φωτό .... δεν πρόλαβα ....

 

Αύριο το μενού θα είναι ίδιο, αλλά με ψητό κοτόπουλο αντί φέτες γαλοπούλα και απάκι, και μαρουλάρα που θα πάω να χτυπήσω.

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Like 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...