gmoukou Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2021 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2021 Φακές σήμερα για αποτοξίνωση. Φακές σουπέ μάλιστα γιατί μπορεί να έχει μπει η άνοιξη αλλά στο άνευ βορινής κάλυψης σπίτι μας έχουμε ακόμα Γενάρη.... 4 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 ΠΣαρι ΓΛΩΣΣΑ φιλέτο με κάρυ. Ρύζι μπασματι φυσικά για να το συνοδεπΣουμε αξιοπρεπώς. 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΠΣαρι ΓΛΩΣΣΑ φιλέτο με κάρυ. Ρύζι μπασματι φυσικά για να το συνοδεπΣουμε αξιοπρεπώς. Πού'ναι το ψάρι....; 1
Αετός Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Παϊδάκια κοτόπουλο,στη σχάρα,μαριναρισμένα, απο το βράδυ. 7
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Αετός είπε Παϊδάκια κοτόπουλο,στη σχάρα,μαριναρισμένα, απο το βράδυ. Ωχ μάνα μου .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, Αετός είπε Παϊδάκια κοτόπουλο, στη σχάρα,μαριναρισμένα, απο το βράδυ. Προσωπικά ξέρω τα...: φιλέτο κοτόπουλου, μπούτια κοτόπουλου, λαιμό, φτερούγες κ.τ.λ... Παϊδάκια κοτόπουλου πρώτη φορά ακούω.... Αετέ δώσε μας τα φώτα σου!
Αετός Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) @cigaret13 Απλά πας στο χασάπη και δεν του λές,ένα κοτόπουλο σε μερίδες. Του ζητάς, κοτόπουλο παϊδάκια, για τη σχάρα.Λίγο πιο <<ψιλοκομμένα>>. Εννοείται ότι <<ανατομικά>>δεν είναι παϊδάκια όπως του αρνιού. Για την ιστορία η μαρινάδα ήταν μπύρα,καπνιστή πάπρικα,μουστάρδα και λίγο σκόρδο. Άντε, λάδωσα το κουνητό! Επεξεργασμένο 6 Μαρτίου 2021 από Αετός 2 1 1
gmoukou Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Αετός είπε Παϊδάκια κοτόπουλο,στη σχάρα,μαριναρισμένα, απο το βράδυ. Παναγία μου θα τρακάρουμε! @Αετόςδείξε τους ποιος είναι ο αρχηγός. Μην αφήσεις πίσω επιζώντες! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, gmoukou είπε Παναγία μου θα τρακάρουμε! Don't read noiz and drive .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις