Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 7 λεπτά πριν, SibLt είπε Απολύεσαι Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην πολύκροτη ζωή μου, και φυσικά δεν θα γίνει τώρα. Η μόνη και τελευταία φορά που απολύθηκα ήταν στον στρατό, με λίγη καθυστέρηση είναι η αλήθεια (είχα 160 μέρες φυλακή). Όπως και να'χει, δεκτή η συγνώμη σου και πάμε παρακάτω. Specs talks, Mgs walks
SibLt Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην πολύκροτη ζωή μου, και φυσικά δεν θα γίνει τώρα. Η μόνη και τελευταία φορά που απολύθηκα ήταν στον στρατό, με λίγη καθυστέρηση είναι η αλήθεια (είχα 160 μέρες φυλακή). Όπως και να'χει, δεκτή η συγνώμη σου και πάμε παρακάτω. πολύκροτή? please define
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, SibLt είπε πολύκροτή? please define Άμα ακούεις συνέχεια και μόνο χαμουνδ όχι πολύκροτος, αλλά και μονοκρούσσιος
SibLt Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Άμα ακούεις συνέχεια και μόνο χαμουνδ όχι πολύκροτος, αλλά και μονοκρούσσιος Εντάξει - nobody is perfect - όλα καλά Επεξεργασμένο 18 Αυγούστου 2024 από SibLt
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Ας επιστρέψουμε στο θέμα. Φραπές γλυκός με γάλα on the rocks και πάντα μέσα σε Tupperware shaker. Μεγάλη εφεύρεση.... 2 Specs talks, Mgs walks
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2024 σύμπτωσις... μόλις έκανα share στην κοιλιά μου τα μαυρομάτικα της Σοφίας μετά το mastering λαχανικών... βινυλιοκατάσταση ... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Shelter Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ας επιστρέψουμε στο θέμα. Φραπές γλυκός με γάλα on the rocks και πάντα μέσα σε Tupperware shaker. Μεγάλη εφεύρεση.... Τι εγκοπή είναι αυτή εκει ωρε? Για να σταθεροποιείται το καλαμάκι? Δεν έχει διαρροή απο εκει στο χτύπημα? Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2024 από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Τι εγκοπή είναι αυτή εκει ωρε? Για να σταθεροποιείται το καλαμάκι? Δεν έχει διαρροή απο εκει στο χτύπημα? Δεν θυμάμαι πως έγινε η εγκοπή, το έχω πάρα πολλά χρόνια. Έχω δύο ίδια και σε αυτά πίνω σχεδόν τα πάντα, αναψυκτικά, φραπέ, νερό κλπ. Κανονικά ποτήρια χρησιμοποιώ σπάνια, συνήθως μόνο για ποτά. Διαρροή δεν υπάρχει γιατί ο φραπές δεν χτυπιέται ποτέ στα συγκεκριμένα shakers, αν χτυπήσω καφέ σε αυτά το αποτέλεσμα θα είναι 90% αφρός. Τον χτυπάω σε ένα μικρό πλαστικό ποτηράκι που έχει καπάκι με ελάχιστο νερό, τη ζάχαρη και τον καφέ, και γίνεται σαν κρέμα. Μετά το χύνω στο shaker, προσθέτω παγάκια, παγωμένο νερό και γάλα και έτοιμο. 1 Specs talks, Mgs walks
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά αν βρεθείτε Καρπενήσι, 2 χλμ έξω από την πόλη, υπάρχει το Νόστος Γεύσεων. Να πάτε οπωσδήποτε να φάτε. Δεν υπάρχει λέμε. Ο σεφ δίνει ρέστα. Και παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα. Και τιμές απλής ταβέρνας. . Επεξεργασμένο 21 Αυγούστου 2024 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Nekkon Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2024 23 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Παιδιά αν βρεθείτε Καρπενήσι, 2 χλμ έξω από την πόλη, υπάρχει το Νόστος Γεύσεων. Να πάτε οπωσδήποτε να φάτε. Δεν υπάρχει λέμε. Ο σεφ δίνει ρέστα. Και παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα. Και τιμές απλής ταβέρνας. . Τι πήρες; Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις