kontras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Το prophecy μου πέφτει λίγο ακριβό για να πω την αλήθεια Dreamers come and go, but a dream's forever
kontras Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Βασικά κοιτούσα διάφορα χαρακτηριστικά του line 6 και λέει ότι έχει μια usb έξοδο, που σημαίνει ότι με το Guitar Pro της line 6 μπορείς να παραμετροποιήσεις τους ήχους στο pc και να τα φορτώσεις μετά στο xt; Παίζει; Dreamers come and go, but a dream's forever
plusyear Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Και σε gt-8 και σε xt γινεται αυτο Χειριζεσαι κανονικα το μηχανημα μεσω pc Απλα το xt εχει usb θυρα ενω το gt-8 το συνδεεις με Midi καλωδιο Η μεν Line 6 εχει δημιουργησει δικο της λογισμικο η δε boss τα εχεις γραψει ολιγον τι στα @@ της.να ναι καλα τα παιδια απο το forum της gt-8 που εχουν φτιαξει μονοι τους προγραμματα για αυτο το σκοπο -=Dream Within A Dream=-
kontras Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Ωραία τότε. Μάλλον για την xt με κόβω, αφού έχω ήδη το Guitar Port. Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας Dreamers come and go, but a dream's forever
plusyear Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Ωραία τότε. Μάλλον για την xt με κόβω' date=' αφού έχω ήδη το Guitar Port. Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας[/quote'] κοιτα το guitar port δεν καμια απολυτως σχεση το xt απλα το συνδεεις με καλωδιο usb στο pc σου κ αυτο ειναι Θα πρεπει να κατεβασεις ενα προγραμματακι και σε αυτη την περιπτωση Το Line 6 Editor για να το παραμετροποιεις Το καλο με το xt ειναι οτι αποτελει απο μονο του καρτα ηχου για direct ηχογραφισεις -=Dream Within A Dream=-
plusyear Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Ενα ακομα θετικο το gt-8 ειναι η συνδεσιμοτητα του Αν ο ενισχυτης που θα παιζεις εχει loop με καταλληλη συνδεσμολογια 4CM (4 cable method) μπορεις να παραβλεπεις η οχι την προενισχυση του ενισχυτη που εχεις συνδεσει το gt-8. Με το xt δεν εχεις αυτη τη δυνατοτητα -=Dream Within A Dream=-
nikos0937 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Περιμένω παραγγελία με το Rocktron Prophesy II ενός φίλου μου. Θα το δοκιμάσω και θα στείλω εντυπώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση