kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 ω ρε μαγγες πολυ την εχετε ψαξει!οι μπασιστες τι πρεπει να πινουν πριν τις προβες ? Κάνα 'γάρο να χαλαρώνουν! Καλά, καλά, οκ, πλάκα κάνω!!! :oops: LEGO people live in houses made of their own flesh.
kkaravolas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 ω ρε μαγγες πολυ την εχετε ψαξει!οι μπασιστες τι πρεπει να πινουν πριν τις προβες ? Κοίτα επειδή εσείς συνήθως είστε αυτοί που δίνετε το groove σε μια μπαντα μαζι με τον ντραμμερ,καλο ειναι να χτυπησεις καναδυο ποτάκια πριν το λαιβ να ρθεις στο κεφι!! :twisted: :D :D :lol: :lol: :lol: http://www.prejudicereborn.com
mad_zoso Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Αν θες υπερ-Brutal φωνητικά,δοκίμασε να εισπνέεις αντί να εκπνέεις,όταν τραγουδάς έτσι.Νομίζω κάτι τέτοιο κάνει ο τραγουδιστής των Opeth.Ok,δεν είμαι τραγουδιστής,αλλά απ' ότι ξέρω αυτό το κόλπο βγάζει μεγαλύτερης διάρκειας γκάρισμα/βόθρο,χωρίς να ζωρίζονται οι φωνητικές χορδές.Μην παραβοθρέψεις όμως,γιατί παραμονεύει ο αχόρταγος...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δεν το έχω ξανακούσει αυτό και για να είμαι ειλικρινής μου ακούγεται πολύ κακό για τις φωνητικές χορδές, αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι άλλο θα ενδιαφερθώ να το ακούσω :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά, δεν το μαζεύετε κιόλας το θέμα σε ένα τεχνικό άρθρο να υπάρχει; Υπάρχουν πολλοί καφρούληδες που ενδιαφέρονται για τραγούδι-how-to! ;) LEGO people live in houses made of their own flesh.
apost Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Βεβαια για επαγγελματικοτερη καφροδουλεια υπαρχουν παντα τα εφε... Ουτε μπυρες, ουτε καφεδες, ουτε γαλατα... Εγω οποτε χρειαστηκε να τραγουδησω (δεν το κανω συχνα γιατι ειμαι ντραμμερ) πριν ηπια απλα ενα μπουκαλακι νερο και ημουν τζετ. Βεβαια οταν δεν χρειαζεται να τραγουδησω χτυπαω τις μπυριτσες μου.
menelaos Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Το θέμα βασικά Κώστα δεν είναι μόνο για brutal, είναι γενικά για φωνή. Δηλαδή δε βλέπω να έχει αναλυθεί και πολύ το θέμα του brutal (δεν το κατέχω καθόλου δυστυχώς, δηλώνω φλώρος :lol:) αλλά νομίζω πως όντως υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για φωνητικά ειδικά για κάποιον που δεν ξέρει και θέλει απλά να προσέχει λίγο το λαιμό του και να κάνει ένα ζεσταματάκι :)
kallisto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά συγγνώμη,είμαι καινούργια στο φόρουμ,δεν ήξερα πού να γράψω...έχω κάνει ελάχιστα μαθήματα φωνητικής, όλα πολύ καλά,βοηθάνε το λαιμό που είχα πρόβλημα (πολύωρη ομιλία ),αλλά παρατηρώ ότι ζορίζομαι στις ανάσες,σα να δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και μέρες μετά τα μαθήματα...Είναι φυσική συνέπεια των ασκήσεων αυτό; Γνωρίζει κανείς; Είναι επικίνδυνο; Έχω θορυβηθεί λίγο...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Αυτός/αυτή που σου κάνει μάθημα τι λέει γι'αυτό; Μπας και είσαι κρυωμένη; btw, καλωσήρθες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
kallisto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δεν το'χουμε συζητήσει ιδιαιτέρως,γιατί όπως προανέφερα είμαι στην αρχή των μαθημάτων...Θα το παρακολουθήσω εάν συνεχίζεται,πάντως ήθελα να δω αν κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία,ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση