stavros_d80 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Σοβαρά τώρα πάρε όλη τη δισκογραφία Πυξ-Λαξ κατέβαστα και κανα τονο αν δεν βγαίνεις, άντε 2 το πολύ, και είσαι κομπλέ! ό,τι πιο εύκολο για ξεκίνημα... 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Γιάννης Μπ. Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δεν έχω κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής αλλα ασχολούμαι καποια χρόνια με μουσική. Αυτά από τεχνικής άποψης. Επίσης , δυσκολεύομαι στο να βάλω συναίσθημα στη φωνή μου, υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω ευκολότερα αυτό;
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Τιποτα δεν ειναι ευκολο σε αυτη την ζωη.( φιλοσόφησα τώρα) Μια φορα τραγουδουσα το "Για το καλο μου" του Μηλιωκα και επειδη καποιοι στιχοι πραγματικα με εκφραζαν εκεινη την περιοδο, το ειπα καπως ...πειστικα,που περασε κατω στους θαμωνες .Πολλοι μου το ειπανε μετα. Αυτο. Νιωσε οσο μπορεις τους στιχους. Πρώην VARTANIS
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Μπ. είπε Επίσης , δυσκολεύομαι στο να βάλω συναίσθημα στη φωνή μου, υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω ευκολότερα αυτό; Να σε πάρει τηλέφωνο η γυναίκα σου μισή ώρα πριν το live και να σου πει ότι τελειώσατε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση