Γιάννης Μπ. Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά τραγούδια με σχετικά εύκολα φωνητικά, μιας και η φωνή μου δεν έχει και πολύ μεγάλη έκταση.
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Το 95% είναι με εύκολα φωνητικά. Το άλλο 5% θέλει λίγη προσπάθεια. Πες μας τι είδος σε αρέσει και θα βρεθεί κόσμος να σε καθοδηγήσει. Πρώην VARTANIS
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Vartanis είπε Το 95% είναι με εύκολα φωνητικά. Το άλλο 5% θέλει λίγη προσπάθεια. Δεν συμφωνω καθολου. Ευκολα ειναι μονο για εναν μεσο τραγουδιστη, οχι για καποιον που ξεκινα τωρα να ασχολειται με το τραγουδι. "Ευκολα" φωνητικα εχουν τα παιδικα τραγουδακια και τα καλαντα. Στη κατηγορια ελληνικο εντεχνο, ροκ και λαϊκο, το φωνητικα δεν ειναι ευκολα. Μπορει να μην εχουν τρελη εκταση, αλλα δεν σημαινει οτι μπορει να τα τραγουδησει ο καθενας, ευκολα. Και δεν μιλω να τα πεις σαν επαγγελματιας, αλλα απλα να τα αποδωσεις σε σωστο χρονο, χωρις φαλτσα. Ειναι δυσκολο, γενικοτερα. Σιγουρα ευκολοτερο σε σχεση με τα ξενα, οκ. 9 ώρες πριν, Γιάννης Μπ. είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά τραγούδια με σχετικά εύκολα φωνητικά, μιας και η φωνή μου δεν έχει και πολύ μεγάλη έκταση. Γιαννη, θα μας βοηθουσες εαν ανεβαζες ενα κλιπ με ενα αγαπημενο σου κομματι που τραγουδας, ωστε να δουμε το επιπεδο σου και τις προτιμησεις σου. Με τον τροπο αυτο θα εχεις συγκεκριμενες και πιο εστιασμενες προτασεις. 1 Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Σιγουρα ευκολοτερο σε σχεση με τα ξενα, οκ. Σε συγχωρώ γιατί είναι ακόμα πρωί :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Σε συγχωρώ γιατί είναι ακόμα πρωί :) Ολα ειναι δυσκολα, και μαλιστα πολυ δυσκολα. Αναφερομαι κυριως για το θεμα "ευρους". Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ολα ειναι δυσκολα, και μαλιστα πολυ δυσκολα. Αναφερομαι κυριως για το θεμα "ευρους". Και πάλι σε συγχωρώ :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
stavros_d80 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Να ξεκίνα με αυτό ευκολάκι!... τώρα κατάλαβα τι μου θύμιζε ο Κατής όταν ήμουνα μικρός... 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Γιάννης Μπ. Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Vartanis είπε Το 95% είναι με εύκολα φωνητικά. Το άλλο 5% θέλει λίγη προσπάθεια. Πες μας τι είδος σε αρέσει και θα βρεθεί κόσμος να σε καθοδηγήσει. Περισσότερο μπαλάντες
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Παιδια τον εχετε ταραξει με τις υπερβολες σας. Παιδικα τραγουδια και καλαντα. Χριστος και Παναγια. Κατης και σια, που αν βγαιναν σημερα, ουτε η μανα τους δεν θα τους ακουγε. Για μπαλαντες Γιαννη η Ελληνικη δισκογραφια γεματη. Ξεκινα με 2000Gr, Τουρνα, Φατμε, Κατσιμιχεους, Χατζηγιαννη κλπ. Δεν μας ειπες μονο τεχνικα που βρισκεσαι. Πρώην VARTANIS
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, stavros_d80 είπε Να ξεκίνα με αυτό ευκολάκι!... Ε ήμουν έτοιμος να το linkάρω σαν ευκολάκι, αλήθεια! Πρέπει να ξέρουμε όμως πάνω κάτω το τι σου αρέσει. Ένα εύκολο σαν range και σαν performance (που δε θέλει τίποτα τρελές αναπνοές και τεχνικές) είναι το Γενικά στο χαλαρό-έντεχνο δε θα συναντήσεις πολλές τεχνικές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση