takis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 .Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε σας άρεσε' date='αφού δεν έβαλαν τίποτα δικό τους.Γούστα είναι αυτά όμως.[/quote'] sam τι εννοεις λεγοντας οτι δεν εβαλαν τιποτα δικο τους; Kοίτα το smoke on the water.Εκεί δεν παίξανε το δικό του σόλο,τ άντερά τους παίξανε!Ενώ το little wing το έπαιξαν ΣΧΕΔΟΝ όπως είναι(ε δεν άντεχαν να μην την κάνουν τη μ@λ@κία τους!) λοιπον επειδη θα τρελλαθω ακουσε την εκτελεση του jimi hendrix ή ακομα και του stevie ray vaughan και ξαναπες μου αυτο που ειπες τωρα..γιατι το κομματι οχι απλα το αλλαξαν..το ξ@#λιασαν.. μονο ο satriani το σεβαστηκε λιγο(ενταξει το ατομο το χει τι να λεμε τωρα) αλλα τον πηρε η μπαλα και αυτον(οπως και τον vai πιστευω),οταν ο αλλος ο καφρος αρχισε να κοπαναει στο γαμο του καραγκιοζη ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!γαμω την harmonic minor δηλαδη... πω πω και να ηταν ο hendrix καπου εκει..ψηλα και να τους ακουγε..θα ειχαμε σιγουρα την ανασταση του.
menelaos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 γαμω την harmonic minor δηλαδη... Χωρίς να έχω δει το video.... Το τσάκισε στα τρίηχα εε; :lol: 8)
takis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 γαμω την harmonic minor δηλαδη... Χωρίς να έχω δει το video.... Το τσάκισε στα τρίηχα εε; :lol: 8) ασε :lol: :lol: και οχι μονο...παρεσυρε και τους αλλους και κοπανουσαν και οι 3 μαζι συγχρονως...μιλαμε για το αλλο ακρο σε σχεση με το αλλο κορυφαιο G3 με τον eric johnson που επαιζαν ολοι αυτα που ...επρεπε.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 γαμω την harmonic minor δηλαδη... Χωρίς να έχω δει το video.... Το τσάκισε στα τρίηχα εε; :lol: 8) ασε :lol: :lol: και οχι μονο...παρεσυρε και τους αλλους και κοπανουσαν και οι 3 μαζι συγχρονως...μιλαμε για το αλλο ακρο σε σχεση με το αλλο κορυφαιο G3 με τον eric johnson που επαιζαν ολοι αυτα που ...επρεπε. Ενω το Voodoo chile ο χοντρός το έπαιξε καλυτερα πιστεύεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
takis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Ενω το Voodoo chile ο χοντρός το έπαιξε καλυτερα πιστεύεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλα εκει και αν ηταν εκνευριστικος..ηθελα να ηξερα τοσα χρονια δεν του περασε ποτε απο το μυαλο να..ψαχτει λιιιγο παραπανω με τις ιδεες του πανω στην φρασεολογια του;ή τωρα τον μονο που τον ενδιαφερει ειναι να παιζει γρηγορα...;προφανως... ειπαμε σεβασμος για ολο αυτον τον κοσμο που επηρρεασε και καποιες δισκαρες που εβγαλε αλλα..ξεκολλα λιγο ρε μεγαλε... :lol:
SamTheRipper Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 λοιπον επειδη θα τρελλαθω ακουσε την εκτελεση του jimi hendrix ή ακομα και του stevie ray vaughan και ξαναπες μου αυτο που ειπες τωρα..γιατι το κομματι οχι απλα το αλλαξαν..το ξ@#λιασαν.. μονο ο satriani το σεβαστηκε λιγο(ενταξει το ατομο το χει τι να λεμε τωρα) αλλα τον πηρε η μπαλα και αυτον(οπως και τον vai πιστευω)' date='οταν ο αλλος ο καφρος αρχισε να κοπαναει στο γαμο του καραγκιοζη ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!γαμω την harmonic minor δηλαδη... πω πω και να ηταν ο hendrix καπου εκει..ψηλα και να τους ακουγε..θα ειχαμε σιγουρα την ανασταση του.[/quote'] Πάω (μ)πάσο τότε
takis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 ρε sam δεν παω να σου επιβαλλω την γνωμη μου sorry κιολας αν φανηκε ετσι....οτι πιστευει ο καθενας! :wink:
SamTheRipper Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Ναι ρε,ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.Απλώς,από hendrix δεν ξέρω τίποτα.Ένα τραγούδι έχω ακούσει όλο κι όλο,to little wing.¶ρα μπορεί να έχω και άδικο.:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση