anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo..... Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά???? Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"! Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote'] πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???Γιατί απαγορεύεται;; :lol: :lol: :lol:
anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???Γιατί απαγορεύεται;; :lol: :lol: :lol: ειναι θεμα επιπεδου..... 8)
apost Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως απο cradle of filth καταληξαμε σε him κανεις δεν ξερει.εγω εχω να πω μονο "the forrest whispers my name" !!! :evil:
SamTheRipper Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Queen of Winter Throned, Nymphetamine,Scorched earth erotica.from the cradle to enslave,.....
anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως απο cradle of filth καταληξαμε σε him κανεις δεν ξερει.εγω εχω να πω μονο "the forrest whispers my name" !!! :evil: γιατι εχουν φτασει στο ιδιο επιπεδο...
panagiotis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo..... Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά???? Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"! Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote'] Sam welcome to the maiden world man..... :evil: όντως φαντάσου να ήσουν μπασίστας......(κάτι ξέρουμε και εμείς που τα λέμε.... :wink: ) Βass is a state of mind...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol: O janick ακούει emo στα κρυφα. Τι σκατα ειναι το emo,ακομα δεν εχω καταλαβει.Νεα ταση της μοδας? Ακουγεται πολυ τελευταια. :lol: :o :?: :?: feel da FUNK blast
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δες πιο πριν που έχω λινκ από wiki "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση