J's conspiracy Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Φοβερο εργαλειο. Εχει και αφθονα καθαρα. Να το χαιρεσαι! εχει ... πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο τωρα παλευω με το captor να βρω τον ηχο και πρωτη φορα επιτελους μπορω να παιξω με το την ταχυτητα στο χερι... 1
KostasP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, J's conspiracy είπε γιατι το λες αυτο?λογω el84? jpm γραφει πανω Διαφορετικό κύκλωμα & λάμπες (αριθμός + τύπος), κυρίως μικρότεροι μετασχηματιστές. Ωραίος ενισχυτής όπως και όλοι οι κλασικοί Marshall, απλά διαφορετικός.
J's conspiracy Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, KostasP είπε Διαφορετικό κύκλωμα & λάμπες (αριθμός + τύπος), κυρίως μικρότεροι μετασχηματιστές. Ωραίος ενισχυτής όπως και όλοι οι κλασικοί Marshall, απλά διαφορετικός. ok ωστοσο Επεξεργασμένο 18 Ιανουαρίου 2021 από J's conspiracy 1
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, J's conspiracy είπε ok ωστοσο Ενισχυτάρα έχεις, είναι ένας ενισχυτής που ήθελα να πάρω όσο είχα κι εγώ Captor. Ναι, δεν είναι Plexi με την παραδοσιακή έννοια, αλλά είναι μια μοντέρνα έκδοση, πιο μαζεμένη σε ένταση, βάρος, μέγεθος, κλπ. More is more. Yngwie Malmsteen
J's conspiracy Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, BillTrantos είπε Ενισχυτάρα έχεις, είναι ένας ενισχυτής που ήθελα να πάρω όσο είχα κι εγώ Captor. Ναι, δεν είναι Plexi με την παραδοσιακή έννοια, αλλά είναι μια μοντέρνα έκδοση, πιο μαζεμένη σε ένταση, βάρος, μέγεθος, κλπ. πηγες σε helix ?
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, J's conspiracy είπε πηγες σε helix ? Neural DSP πλέον, έχοντας περάσει από Axe Fx, Atomic Amplifire, Victory Kraken+Captor, JVM50, 5150 και άλλα. More is more. Yngwie Malmsteen
J's conspiracy Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Neural DSP πλέον, έχοντας περάσει από Axe Fx, Atomic Amplifire, Victory Kraken+Captor, JVM50, 5150 και άλλα. αυτο ειναι το καινουριο ,ε; το πηρε το ματι μου νομιζω στους andertons ευχαριστημενος;
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, J's conspiracy είπε αυτο ειναι το καινουριο ,ε; το πηρε το ματι μου νομιζω στους andertons ευχαριστημενος; Δεν έχω πάρει το hardware γιατί πλέον δεν παίζω live και αυτό κοστίζει 1600ε, αλλά έχω πάρει σχεδόν όλα της τα plugins και τα τρέχω όπως είναι σε DAW, ή standalone αν μελετάω. Τα έχω παίξει δίπλα δίπλα με την πεταλιέρα, ίδιο πράγμα είναι αν έχεις κάρτα ήχου/pc που αποδίδουν. More is more. Yngwie Malmsteen
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Neural DSP πλέον Software ή hardware? EDIT: Έλα ρε bill, μαζί γράφαμε ... Επεξεργασμένο 18 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Software ή hardware? EDIT: Έλα ρε bill, μαζί γράφαμε ... Η πεταλιέρα ουσιαστικά είναι software expanded με περισσότερα amp models και effects, συν προφανώς η ανεξαρτησία από PC/audio interface. Από πλευράς ήχου είναι ουσιαστικά το ίδιο, με την προϋπόθεση ότι η κάρτα σου την παλεύει, γιατί η Neural έχει top specs από πλευράς hardware. 1 More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση