gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Δεν μπορω να σκεφτω αλλον, ευκολο, τροπο να τσεκαρεις το μεγαφωνο. Δοκιμασε να το βαλεις στην θυρα για 8ohm, και σιγα σιγα ανεβασε ενταση. 1 Γιώργος
κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα και στα 8 ohm κάνει ακριβώς το ίδιο δεν έχω ήχο και όταν αλλάζω από τα 5w στα 3 κάνει αυτο το "μπουπ" που αναφέρω στην αρχη. Επεξεργασμένο 11 Ιανουαρίου 2021 από κωνσταντινος2
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Απο 5 στα 3 και αντιστροφα ειναι συνηθισμενο το δυνατο γδουπ. Οπως το αντιλαμβανομαι, στο μεγαφωνο παει ηχος, απο τη στιγμη που ακους το γδουπ αυτο. Τσεκαρε οτι τα ποτενσιομετρα της κιθαρας και του ενισχυτη ειναι ανοικτα. Εαν εχεις εξωτερικη καρτα ηχου, μπορεις να τσεκαρεις και την κιθαρα με το καλωδιο. 1 Γιώργος
κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Είμαι κιθαρίστας πολλά χρόνια και ξέρω ακόμα και από το βύσμα της κιθάρας αν έχω ήχο η όχι,απλά με κεφαλές τώρα καταπιάστηκα,θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξω το μεγάφωνο εφόσον τελικά δεν καταφέρω να έχω ήχο;
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Στην θεση σου θα δοκιμαζα την κεφαλη σε μια καμπινα φιλου, που ξερω οτι δουλευει σωστα. Ή θα προσπαθουσα να το συνδεσω σε αλλο συμβατο μεγαφωνο, με καποιον τροπο. Εαν δουλευει κανονικα η κεφαλη, τοτε θα εστιαζα στο μεγαφωνο και το καλωδιο του. Η κεφαλη δεν εχει διαφορα απο το combo, περα απο το οτι ειναι ξεχωριστα κομματια. 2 Γιώργος
κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Χαίρετε,τελικά το πρόβλημα ήταν στο βύσμα που είναι συνδεδεμένο το μεγάφωνο,ήταν κομμένο, ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση