ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το μόνο καλο της καραντίνας....... Παίζεις κιθάρα. Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου 2021 από ignantios 8 RUN FOREST....RUN!!!!
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 Σουπερ. Και ο ηχος γαματος. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Σουπερ. Και ο ηχος γαματος. Ευχαριστώ δασκαλε. Αυτό τώρα με τον ήχο μου εκανε και μένα εντύπωση. 1 RUN FOREST....RUN!!!!
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο. Αλλά είσαι και κωλόφαρδος. Αν δηλαδής, είχε βάλει και wah ο Eddie, θα σου 'λεγα μετά εγώ ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
otto## Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, ignantios είπε Το μόνο καλο της καραντίνας....... Παίζεις κιθάρα. και σούπερ 80s κιθάρα. σωραιος 1
ignantios Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, otto## είπε και σούπερ 80s κιθάρα. σωραιος Τώρα άμα σου πω η γυναίκα μου ήθελε μια γαλάζια και εγώ τη ροζ..... Πόσο διαταραχή παίζει? 2 RUN FOREST....RUN!!!!
rgxinap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, ignantios είπε Τώρα άμα σου πω η γυναίκα μου ήθελε μια γαλάζια και εγώ τη ροζ..... Πόσο διαταραχή παίζει? δειξε στην γυναικα πως ήταν οι γκλαμ-μεταλαδες το 80 να ειναι ευχαριστημενη που δεν κυκολοφορείς με latex, περμανάντ και eye liner :) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση