boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Ωχ από τις αλυσίδες το γυρνάς στα λεϊζερ; Κάτι δεν πάει καλά.... :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Περίμενε...Το σαββατοκύριακο θα συσκεφθώ με το CAD και τα λέμε... :wink: :wink: :wink:
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Όχι ρε...δεν γίνεται έτσι....χορδές θα βάλουμε :lol: :lol: :lol:
dimicupo Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Ωχ από τις αλυσίδες το γυρνάς στα λεϊζερ; Κάτι δεν πάει καλά.... :lol: :lol: :lol: ήταν το ....κόνσεπτ αγαπητέ τέτοιο...εγώ μετά τις 11ρες θα έχω κριτήριο αγοράς gibsoni ή fenderi με ήχο που θα μου κάνει αλλά να έχει μαννίσιες 12ρες ή 11ρες....άααααααλη γεύση :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Χαρίιιιλαααεεεεεεε....... Η χαλκοσωλήνα να είναι κουρδισμέεεεενηηηη...... LEGO people live in houses made of their own flesh.
dimicupo Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Χαρίιιιλαααεεεεεεε.......Η χαλκοσωλήνα να είναι κουρδισμέεεεενηηηη...... ε....γίνεται κι έτσι.....χορδές πολυμερούς με φοβερή ελαστικότητα με μεταλλικό επίχρισμα,και να ......ξεχειλώνουν στιγμιαία ανάλογα το μήκος που γουστάρει ο παίχτης...τέλος στο μπράτσο και τα τάστα....πτυσσόμενοι σωλήνες..... :roll: :( :? :oops: ...καλά παω να πάρω τα χάπια μου.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Χαρίιιιλαααεεεεεεε.......Η χαλκοσωλήνα να είναι κουρδισμέεεεενηηηη...... Μα τι λες τώρα? Δεν είναι χαλκοσωλήνα. Είναι ανοξείδωτο. Κουρδισμένο? Αν δεν είναι το ανοξείδωτο κουρδισμένο' date=' τότε τι είναι? Δες εδώ ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο.... [img']http://www.wavelengthphotography.com.au/Images/4640Large.jpg[/img]
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Τι πίνεις και δεν μας διιιιινειςςςςςς.......... Σε πάω αρχηγέ, έχεις αρρωστημένη φαντασία. Τέτοιους θέλουμε. Ώχ, ανοξείδωτο; Με ξεγέλασε το χρώμα. Ζητώ συγνώμη, πάω να αυτομαστιγωθώ... LEGO people live in houses made of their own flesh.
dimicupo Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Χαρίιιιλαααεεεεεεε.......Η χαλκοσωλήνα να είναι κουρδισμέεεεενηηηη...... Μα τι λες τώρα? Δεν είναι χαλκοσωλήνα. Είναι ανοξείδωτο. Κουρδισμένο? Αν δεν είναι το ανοξείδωτο κουρδισμένο' date=' τότε τι είναι? Δες εδώ ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο.... [img']http://www.wavelengthphotography.com.au/Images/4640Large.jpg[/img] ....λύθηκε τότε απλά ...132 κομμένα κατάλληλα τέτοια,με ηλεκτρομαγνήτες για διέγερση,χωμένα σε ένα τεράστιο γυάλινο φωτιζόμενο σωλήνα....πςςςςςςςς :roll: :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση