argytar Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2021 Η ταστιέρα κόλλησε ωραίοτατα πάμε για νεκ προφίλ! Το αγαπημένο μου σημείο! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2021 Αφού πέρασα τα δύο τάστα που λείπανε πάμε για προφίλ του μανικιού. ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μιας και έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις έξι και είμαι Χαλκιδική είπα να αξιοποιήσω ένα διωράκι. Έκανα με την ησυχία μου το προφίλ. Οπότε έμειναν τρεις κυρίως εργασίες να ολοκληρωθούν: 1.Τάστοδουλειά 2.Φινίρισμα 3. Συναρμολόγηση / ροκ Επεξεργασμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 από argytar 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα είχα πολύ λίγο χρόνο οπότε είπα να ασχοληθώ με το inlay του headstock. Μέτρησα τη διάμετρο και δοκίμασα σε σκραπ ώστε να ταιριάζει καλά. Χρησιμοποίησα αρίδα στην οποία μπορείς να αλλάξεις την ακτίνα όσο θες μετακινώντας τη λάμα της. Έπειτα μαρκάρω στο headstock για να είμαι όσο πιο κεντραρισμένος γίνεται. Ανοίγω τρύπα στο headstock. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές οι δουλειές έπρεπε να γίνουν ΠΡΙΝ κολλήσω το μανίκι στο σώμα. Τώρα που θυμήθηκα να τα κάνω όλα αυτά έπρεπε να κρατάω ολόκληρη την κιθάρα πάνω στο κολωνάτο δράπανο με το αριστερό χέρι με λαβή jiu jitsu ξερωγώ και να κατεβάζω το τρυπάνι με το δεξί. Δεν πειράζει, θα ξέρω για την επόμενη φορά. Με το δρέμελ μέτρησα και έσκαψα ώστε να είμαστε στα 2 χιλιοστά βάθος. Κόλλησα το λογότυπό μου στο headstock με super glue. Το μεσαίο τμήμα που ήταν πιο βαθύ το γέμισα με λεπτό ροκανίδι και κόλλα. Σε λίγα λεπτάη κόλλα είχε στεγνώσει και το headstock ήταν έτοιμο για τρίψιμο. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Hellfire που χάραξε με το laser του το logo. Nα προσθέσω ότι δοκίμασα το truss rod και δουλεύει αβίαστα. Θα υιοθετήσω αυτόν τον τρόπο κατασκευής από εδώ και πέρα. Δηλαδή κανάλι μέχρι την άκρη του μανικιού στο σημέιο που αρχίζει το nut και μετά κανάλι με τρυπάνι για να μην σηκώνεται το φιλέτο. Επεξεργασμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 από argytar 2 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Jet72 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Χόκεϊ χεντστοκ βλεπω, ομορφα πράγματα!!! 1
argytar Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Jet72 είπε Χόκεϊ χεντστοκ βλεπω, ομορφα πράγματα!!! παλιά ούτε να το βλέπω δεν ήθελα γιατί μου φαινόταν “μεταλλάδικο". Αυτό όμως ήταν άδικο. Στην εξπλόρα ταιριάζει γάντι, δίνει μια ισορροπία! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 Πέρασα κουρδιστήρια και τρύπησα για το maestro να είναι κεντραρισμένο. Θέλουμε ένα καλό γυαλλοχάρτισμα τώρα να αρχίσει το βερνίκωμα. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
HellFire Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 Ταιριαξε γάντι! Κούκλα! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris!
argytar Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, HellFire είπε Ταιριαξε γάντι! Κούκλα! Να σαι καλά Νίκο! Αν μας καθότανε κι ο Καορίτης καλά θα ήταν αλλά θέλει μάλλον ζεστό καιρό!! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
HellFire Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, argytar είπε Να σαι καλά Νίκο! Αν μας καθότανε κι ο Καορίτης καλά θα ήταν αλλά θέλει μάλλον ζεστό καιρό!! No worries Αργυρη, σημασία εχει οτι η κολλα που εψαχνες είναι στα χερια σου, θα ερθει και η ωρα της. Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου 2021 από HellFire Rest in Peace, Rest in Polaris!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση