rgxinap Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) χαίρετε και καλες γιορτες! λεω να φτιάξω μια νεα κιθάρα, λευκό σώμα, maple ταστιέρα, scalloped, 22+ frets, εύκολη πρόσβαση στο heel , HSH, + floyd rose. Έχω το μπράτσο, κανονικό - όχι scalloped, πολύ καλό, δοκιμάστηκε σε μια κιθάρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά το μπράτσο, η μόνη δουλειά που πρέπει να γίνει είναι το scalloping και FR nut route. Τώρα, δεν έχω κανένα διαθέσιμο σώμα. Είναι πιο εύκολο να τσιμπήσω ένα λευκό νορμάλ SSS. Δεν έχω καθόλου ηλεκτρικά εργαλεία επεξεργασίας ξύλου (εκτός απο τρυπάνι, βάση). Μπορω να αποφύγω την επίσκεψη στον μάστορα? αν ειναι να γινει ρουτινγκ για full floating FR στο σώμα, δυσκολο να αποφύγω τον μάστορα... Επεξεργασμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 από rgxinap
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο και να το βάψεις άσπρο. https://www.ebay.ie/itm/Raw-Strat-Body-grezzo-STRATOCASTER-in-ALDER-2-PIECE-Made-in-ITALY/184529661724?hash=item2af6d32f1c:g:ZgoAAOSwXoJfqoJ1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
rgxinap Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Πολυ καλό, έλεγα σε κάτι πιο οικονομικό, με όσο δυνατόν λιγότερο μαστόρεμα, δεν έχω προσβαση σε μαστόρια, βαφεία αυτοκινήτων, κτλ, here I go again on my own, που λεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση