sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 1 humbucker 1 single coil ολοι οι πιθανοι συνδυασμοι.... λέτε να δουλέψ?
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Soto...το κύτταξα 2 λεπτά και με έπιασε πονοκέφαλος. :lol: :lol: :lol: Θέλει μελέτη το πράγμα..!!! :wink:
sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 το ξέρω αφου βαριεμαι και γώ να το ελέγξω :lol: :lol: :lol: πιο ευκολο μου φαίνεται να το κάνω και να δω αν θα δουλέψει :D
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι διακοπτάκια και κακό είναι αυτό;;;Για τι κιθάρα μιλάμε;; 8O You are wrong f**ked and overatted...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι διακοπτάκια και κακό είναι αυτό;;;Για τι κιθάρα μιλάμε;; 8O όχι.....για κουμπιόφωνο. :lol: :lol: :lol: Κάτσε να δούμε...έχει ενδιαφέρον. Sotoman, στην ουσία (ηλεκτρολογικά) έχεις μια strat (3 μονούς) και θέλεις τις επιπλέον επιλογές πράλληλα/σε σειρά bridge-midlle. Μάλλον μπορείς να πάς με πενταθέσιο επιλογέα (τύπου strat) και στη θέση 4 να έχεις το humbucking αποτέλεσμα. Εκτός αν κάνεις μία συνδεσμολογία τύπου brian may. http://www.treblebooster.com/brian_may_pickup_mod.htm Εδώ να δείς κουμπί και κακό janick μου!!! :lol: :lol: :lol:
sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι διακοπτάκια και κακό είναι αυτό;;;Για τι κιθάρα μιλάμε;; 8O όχι.....για κουμπιόφωνο. :lol: :lol: :lol: Κάτσε να δούμε...έχει ενδιαφέρον. Sotoman' date=' στην ουσία (ηλεκτρολογικά) έχεις μια strat (3 μονούς) και θέλεις τις επιπλέον επιλογές πράλληλα/σε σειρά bridge-midlle. Μάλλον μπορείς να πάς με πενταθέσιο επιλογέα (τύπου strat) και στη θέση 4 να έχεις το humbucking αποτέλεσμα. Εκτός αν κάνεις μία συνδεσμολογία τύπου brian may. http://www.treblebooster.com/brian_may_pickup_mod.htm Εδώ να δείς κουμπί και κακό janick μου!!! :lol: :lol: :lol:[/quote'] TI EINAI AYTO!!! MΕ ΕΠΙΑΣΕ ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ!!! το δικό μου ειναι απλό στην ιδέα.... και σκέφτομαι μετα απο το volume να βαλω καποιο boost/ αλα κλάπτον...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως αυτό που έχεις ζωγραφίσει μάλλον δουλεύει (Με μία επιφύλαξη ....ύστερα από 12 ώρες στο γραφείο.... :wink: :wink: ) και δεν έχει και τόσο λιγότερους διακόπτες από την brian may!!! :wink: :wink: EDIT: Σε τι κιθάρα ετοιμάζεσαι να το κάνεις όλο αυτό?
sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 δεν ξερω παντως ο neck θα είναι GFS humbucker pro tube lipstick, σαν τις danelectro! φανταζομαι με phase reversal θα μπορώ να βγάλω φοβερούς ήχους... τωρα ψαχνω το επόμενό μου... θύμα :lol: :lol:
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 δεν ξερω παντως ο neck θα είναι GFS humbucker pro tube lipstick' date=' σαν τις danelectro!φανταζομαι με phase reversal θα μπορώ να βγάλω φοβερούς ήχους... τωρα ψαχνω το επόμενό μου... θύμα :lol: :lol:[/quote'] Τι? Στο neck ο διπλός και στη γέφυρα ο μονός? Το έχεις απογειώσει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί; Το έχει ήδη κάνει η fender: http://www.fender.com/products/search.php?partno=0137502306 "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση