Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε ποιός θα αγόραζε στρατ μετά? Οσοι θελουν τρεμολο (δηλ. οσοι θελουν strat μια και η απουσια τρεμολο αλλαζει πολυ τον κλασσικο ηχο strat) Μη τους δικαιολογεις, αυτη η μοντα (με τον στρατ μαγνητη στη μεση) υπαρχει απο τα 70s & παντα εχει ενα push pull/switch για n&b operation μια και αυτος ο ηχος ειναι o quintessential tele ηχος . Επεξεργασμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 5 minutes ago, Superfunk said: Μη τους δικαιολογεις, τό'χω αυτό.... με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε τό'χω αυτό.... εισαι καλος ανθρωπος για αΦτο. εγω ιμε καθικι καπιταλΗστης οποτε δεν χαριζω καστανα ,ρωτα και τον @cos_dr www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 πάντως η κιθαρίτσα είναι ίσως μια poor man's Brent Mason, ή έστω ...to start with με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε εισαι καλος ανθρωπος για αΦτο. εγω ιμε καθικι καπιταλΗστης οποτε δεν χαριζω καστανα ,ρωτα και τον @cos_dr σε ξέρω εγώ. Έχεις κοινωνικές ευαισθησίες. Το καλό του λαού θες απλά στεναχωριέσαι που δανειζόμαστε αλόγιστα. Επεξεργασμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Jet72 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2020 Με κίνδυνο να φάω ΜΠΑΝ 5 hours ago, Superfunk said: Οσοι θελουν τρεμολο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση