boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Μπα καλύτερος όμως από διάφορους 50άρηδες και καλά επαναστάτες...... ¶κου τι λέει εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=c9rzuPmqv2Q&mode=related&search= "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 ναι αλλά είναι και χειρότερος από άλλους που έμειναν όπως ήταν ή αποσύρθηκαν άσε το θέμα metallica είναι παλιό και 1000αναλυμένο αστα να πάνε ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
emperador-jr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 ευτυχώς το εγκατέλειψε γρήγορα αυτό το στυλάκι.... όντως απαράδεκτος....
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 ναι αλλά είναι και χειρότερος από άλλους που έμειναν όπως ήταν ή αποσύρθηκαν άσε το θέμα metallica είναι παλιό και 1000αναλυμένο αστα να πάνε Μην το λες.... τον προτιμώ από 1 petrozza που όταν δεν του έκατσε η αλλαγή το ξαναγύρισε στο thrash κοροϊδεύοντας εαυτόν και οπαδούς....... Στο κάτω κάτω έτσι γούσταρε, έτσι έκανε.... Δεν το έπαιξε ούτε "κακός" ούτε "μεταλλομπαμπάς" που αν δεν τον δικαιούνται αυτοί, ποιοι το δικοαιούνται δλδ; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 ναι απλά εμένα δεν μου αρέσουν ούτε μουσικά πλέον ούτε εμφανισιακά ακου μαύρο νύχι ούτε γκοθάς δλδ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 :lol: :lol: :lol: Καλά άποψή σου βέβαια. Το μαύρο του Mille στο endorama σου άρεσε; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 οχι φυσικα γιατί να μου αρέσει; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Έτσι.... χαρ χαρ χαρ χαρ.. :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 όταν κάτι σου τη σπάει σου την σπάει σε όλους ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 ενας ειναι ο τιτλος που ταιριαζει γαντι στον kirk.. Υ Π Ε Ρ Τ Υ Χ Ε Ρ Ο Σ!!!!!!!!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση