Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
1 ώρα πριν, manosx είπε

Η κιθαρα ηταν για χρονια το βασικο μου οργανο. Και ημουν αρκετα καλος με αυτη, ωστε να κανω ως κιθαριστας δισκους και lives σε Ελλαδα και εξωτερικο.

Ε πες κατι.

Πρώην VARTANIS ?

Δημοσιευμένο

Εκανα κλασσικη κιθαρα στο WDEIO, εκανα μετα μαθηματα ηλεκτρικης, επαιξα σε διαφορα γκρουπακια, στην πορεια με καποια απο αυτα εγιναν ωραια σκηνικα και τα περασαμε ομορφα- ομορφα- ομορφα με μουσικες και σκηνικα απειρου καλους, αλητεια και sex- drugs and rock and roll. ?

Ωραια πραγματα, παραδοσιακα, οχι βιντεακια στο youtube και μαλακιες ?

• Like 1
Δημοσιευμένο
1 ώρα πριν, trolley είπε

Μπράβο στο Μάνο που ενδιαφέρεται περισσότερο να λέει την αλήθεια από το να κάνει "φίλους".

Ο Απόστολος Παύλος έλεγε ότι ο καθένας κρίνεται από αυτά που ξέρει και από αυτά που κατανοεί. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. 

• Χαχα 1
Δημοσιευμένο
16 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

ο καθένας κρίνεται από αυτά που ξέρει και από αυτά που κατανοεί

Που το λέει αυτό; ?

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

Παιδια βλεποντας τα κλιπ του Νικ, δε προσπαθω να ρωτησω τον εαυτο μου αν το εχει, αν διακρινω ταλεντο κ τετοιες ερωτησεις.

Με ολα αυτα που μοιραζεται το παιδι μαζι μας σκεφτομαι πρωτιστως να ειναι καλα στην υγεια του κ δυνατος ψυχολογικα κ να μεινει μακρυα απο ολα αυτα τα διαολια που τον ταλαιπωρουσαν κ καθαρος.

Διακρινω μια επιμονη που φανερωνει αγαπη για την ηλεκτρικη. Η βελτιωση μεχρι στιγμης ηταν ελαχιστη, αλλα αν η ενασχοληση του αυτη με το οργανο, οποια κ αν ειναι τα αποτελεσματα, του εδινε δυναμη ολον αυτον τον καιρο να παλεψει τις αλλες καταστασεις που αναφερει, τοτε ποιος μπορει να του πει "ασ'το φιλε δεν εισαι για κιθαρα?". Η κιθαρα ισως του προσφερε κατι πολυ πιο σημαντικο για αυτον.

Στα του τωρα κ αφου του ευχηθω να μεινει καθαρος απο εδω κ εμπρος, οπως του εχουμε ξαναπει θελει καθηγητη. Αλλα επειδη θελει no bullshit καθηγητη, που να του λεει πραγματα σαν αυτα που του λεει ο Μανος (απλα με διαφορετικο κ πιο εποικοδομιτικο τροπο) καλο θα ηταν να το κανει οταν αυτος νιωσει εκτος απο καθαρος και δυνατος.

Κ μετα πολλη δουλεια. Πολλη πολλη πολλη δουλεια. Κ θελει πολλη δουλεια, απλως για να διορθωσει τα κακως κειμενα κ να αρχισει να συνδεει τα χερια του με τα αφτια του, οχι πολλη δουλεια για να φτασει σε ενα υψηλο επιπεδο. 

• Like 6
  • Συμφωνώ 2

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Βρασίλη μου ... υποκλίνομαι ...

Δεν είναι το "να η ευκαιρία" εδώ.

Και καλό θα είναι να προσπαθούμε να δούμε και λίγο πίσω από την "εικόνα".

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Like 3

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

αυτος ο manosx τη δουλεια εχει μες στο θεμα χαλασε ολη τη ροη και ξεσηκωσε τους παντες αντε σπασε να ησυχασουμε, και μην ξαναγραψης μεσα σε θεμα μου

• Like 1

its rock n roll. 

Δημοσιευμένο
7 ώρες πριν, Nestoras είπε

Τατσόπουλε εσυ;

Ναι, εγώ! Ο μοντελοπνιχτης είναι άλλος. Και είναι και ένας άλλος συνάδελφος που έχει πάει με 4000 γυναίκες. 

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...