Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εγω την ακυρωσα χθες την αγορα χορδων (απο 26/11), πηρα σημερα πισω τα χρηματα (θα κανω αρνηση παραλαβης αν ερθει ποτε το δεμα) και κανονισα για τη Δευτερα αγορα click away

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru
Δημοσιευμένο

audiofuse-studio-image.png

αυτήν την ζαχαρώνω τελευταία έτσι κι αλλιώς για του σπιτ' άγιε... καθότι ήμανε καλό παιδάκι και δεν δάγκωσα κανα λαιμό με αυτά που είδα και άκουσα φέτος, δεν θα με χάλαγε, ξέρεις εσύ...

ΥΓ. plan b... πεθερούλη μ'... αν ο άγιος δεν με έχει σε υπόληψη κι εσύ άσπρα μαλλιά δε διαθέτεις?... και άσπρο μούσι επίσης... ε! όσο για ταράνδους μια που διαθέτεις και γοητεία και hype, δεν έχεις και τίποτις γνωστούς με "ζωηρές γυναίκες" που τους έχεις άχτι να "αγγαρέψεις" με τρόπο?... ιδέες ρίχνω... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα (μεταφοράς)...?

• Χαχα 2

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημοσιευμένο

Εγώ δε θέλω πολλά, ένα αμαξάκι εκεί πέρα να κάνουμε τις δουλειές μας να πούμε

DM2322-brfbvkds.thumb.jpg.cbfae6235027dfd301f6a93ab4fde984.jpgDM2322-gzwmomlt.thumb.jpg.26be515cd1557213b48f4b249ae3e226.jpgDM2322-lobyxexj.thumb.jpg.f651eba8d4ef257115b0db3c864ca1a6.jpg

Δημοσιευμένο
4 hours ago, Πίκος Απίκος said:

Λες να σου πληρώνει ο Άη Βασίλης και τις βενζίνες, τα τέλη κυκλοφορίας και την εφορία?

Είχα κάποτε έναν γνωστό που όταν ανακαίνιζε το σπίτι του, πήγαινε με την Mercedes (κομπρέσσορα καμπριολέ είχε), και έπαιρνε όλα τα υλικά.

Τι γυψοσανίδες, τι τσουβάλια με ασβέστη και τσιμέντο, τι τσιμεντόλιθους, όλα με την Μερτσέντα τα κουβάλαγε.

"Με βλέπει ο κόσμος και γελάει" μου έλεγε τότε.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο
27 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Λες να σου πληρώνει ο Άη Βασίλης και τις βενζίνες, τα τέλη κυκλοφορίας και την εφορία?

Ναι ?

• Guru
Δημοσιευμένο
17 ώρες πριν, Πίκος Απίκος είπε

DM2322-brfbvkds.jpg

κι εγώ που νόμισα προς στιγμήν όταν είδα την φωτο, ότι ήθελες ως λογική (και στο πνεύμα του φόρουμ) επιθυμία αυτό: ?

aa_amari_headphones_gradient.jpg

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημοσιευμένο
17 hours ago, Πίκος Απίκος said:

DM2322-brfbvkds.thumb.jpg.cbfae6235027dfd301f6a93ab4fde984.jpgDM2322-gzwmomlt.thumb.jpg.26be515cd1557213b48f4b249ae3e226.jpgDM2322-lobyxexj.thumb.jpg.f651eba8d4ef257115b0db3c864ca1a6.jpg

να σε δω στο πρώτο service ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...