Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Ουδεμία σχέση με πριν. Έγινε Gretsch η κιθάρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Έχει ηχάρα τώρα. Ωραία, bright καθαρά, και βρώμικα που δαγκώνουν πολύ. Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 καλός ο καθαρός, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν έχω μέτρο σύγκρισης 2η σελιδα, 1ο ποστ, τελευταιο track (g minor κάτι) Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε 2η σελιδα, 1ο ποστ, τελευταιο track (g minor κάτι) δεν είναι ίδια πράγματα. απλά είναι καθαροί ήχοι με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Το track αυτό (g minor κάτι) είναι με τον ίδιο ενισχυτή, αλλά με τους παλιούς μαγνήτες. Είναι ένα μέτρο σύγκρισης (όχι το καλύτερο) με τα τελευταία κλιπ. Στα αυτιά μου, ζωντανά, η διαφορά είναι τεραστια τόσο στην ευκρίνεια, όσο και στo touch. Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 εννοώ, έπρεπε πριν τους βγάλεις να παίξεις ένα ριφάκι και μετά το ίδιο με τους καινούργιους 1 με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Στα αυτιά μου, ζωντανά, η διαφορά είναι τεραστια τόσο στην ευκρίνεια, όσο και στo touch. Και από το κινητό, με ακουστικά, η διαφορά είναι μέρα με νύχτα. Επαναλαμβάνω : η κιθάρα έγινε Gretsch :) Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 62$. Και δεν μου πηρε και λεφτα ο ξαδερφος. Τσαμπα την εβγαλα. Θα του αφιερωσω το επομενο ασμα. Θα αλλαξω και χορδαι... Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Και από το κινητό, με ακουστικά, η διαφορά είναι μέρα με νύχτα. Επαναλαμβάνω : η κιθάρα έγινε Gretsch :) Αυτο που ακουσα στα καινουργια καθαρά ειναι πολυ καλο πάντως με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση