BRAIN Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή από 400-600 ευρώ και θέλω βοήθεια υπάρχει κάποιος που να ξέρει να προτείνει κάποιο μοντέλο :roll: σκέφτομαι για την G7 CANON
boukas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Θα ρωτήσω 1 φίλη που κολλημένη με τις φωτ. μηχανές και θα σου πω... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
BRAIN Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 σ' ευχαριστώ boukaw7, θα περιμένω
pkole Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Αν θέλεις δώσε μερικά παραπάνω στοιχεία για να γίνουν και πιο συγκεκριμένες προτάσεις. π.χ. είσαι αρχάριος; θέλεις μικρού μεγέθους; θέλεις καλό video; θέλεις μεγάλη ανάλυση; θέλεις μεγάλο οπτικό zoom; Δώσε ένα πιο συγκεκριμένο προφίλ. Πάντως η G7 είναι μια χαρά για έναν μέσο χρήστη, αλλά έχεις κι άλλες επιλογές πολύ φθηνότερες.
boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν σύμφωνα με όσα μου είπε, σε τόσα λ7, ότι και να πάρεις από τις μεγάλες μάρκες (sony, canon, olympus, μπλα μπλα μπλα), θα είναι το ίδιο καλές. Απλώς μου είπε ότι αν δεν έχεις και τις τραγικές απιτήσεις (χλωμό το κόβω με τόσα που θες να σκάσεις), να πας σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
BRAIN Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 ευχαριστώ παιδια, εντέλει δεν κρατήθηκα αγόρασα την Canon G7 :D 519,00euro + 119.00 4GB μνήμη, με 6αρα ταχύτητα! + 20,00 θήκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση