dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 2 minutes ago, Spyros Delta said: Οχι. Μπορει το θεμα να εχει να κανει με μια τελε και τον τζακ γουαιτ, αλλα θα μπορουσατε να μαλωσετε καλλιστα για το αν ο commodore 64 ηταν καλυτερος απο τον zx spectrum. Είναι ο Λάκης εδώ? 2 με σήμα το μπιφτέκι
panorios Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Κι εμένα δεν είναι ο αγαπημένος μου αλλά μου αρέσει που συνέχεια ψάχνει πράγματα και είναι δραστήριος, αυτό που οι σταρ αράζουν στον ήχο και το στυλ που τους έφτιαξε και δεν το κουνάνε, το καταλαβαίνω, αλλά εκτιμώ το ζουζούνισμα. Η κιθάρα έχει πολύ πλάκα, θα ήθελα μια, για όποιον δεν ξέρει τι να μου πάρει τα Χριστούγεννα.
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 1 minute ago, panorios said: Κι εμένα δεν είναι ο αγαπημένος μου αλλά μου αρέσει που συνέχεια ψάχνει πράγματα και είναι δραστήριος, αυτό που οι σταρ αράζουν στον ήχο και το στυλ που τους έφτιαξε και δεν το κουνάνε, το καταλαβαίνω, αλλά εκτιμώ το ζουζούνισμα. Η κιθάρα έχει πολύ πλάκα, θα ήθελα μια, για όποιον δεν ξέρει τι να μου πάρει τα Χριστούγεννα. ωραίο και το hip shot, αλλά του Mason είναι πιό ελκυστική, και μάλλον επειδή κι ο ίδιος ξέρει να παίζει με σήμα το μπιφτέκι
ekim Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά εγώ μπορώ να πω τους λόγους για τους οποίους μου αρέσει ο Ιάκωβος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση