Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Ενώ η κάρτα μου δίνει stereo input και output, όταν ανοίγω το cubase και έχοντας νέο audio stereo κανάλι, μου δίνει μονοφωνικό έξοδο. Έχω σετάρει το audio connection. Έξοδοι κτλ. Κάποιος που γνωρίζει; Σκέφτηκα να το κάνω restore factory settings, αλλά δεν βρήκα και λύση να πω την αλήθεια. Επεξεργασμένο 20 Νοεμβρίου 2020 από Costas Siachamis www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ..καλό βράδυ με υγεία. Από προχτές έχω ένα πρόβλημα με το cubase. Δύο μέρες τώρα έκανα format για να το στησω από την αρχή το μηχάνημα laptop. Σας στέλνω ένα σχετικό βίντεο, εάν κάποιος που δουλεύει cubase μπορεί να βοηθήσει έχει καλώς. Ευχαριστώ όπως και να έχει. Επεξεργασμένο 22 Νοεμβρίου 2020 από Costas Siachamis www.sonicspace.gr
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 10 ή 10.5? με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 ΑΙ9 www.sonicspace.gr
panorios Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα Κώστα, έχεις δοκιμάσει με κανένα άλλο daw; Μήπως είναι κάτι άλλο.
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Θυμάσαι σίγουρα ότι παλιά γινόταν κάτι άλλο? Γιατί σε μένα που το δοκιμάζω τώρα στο 10.5 κάνει όπως ακριβώς λες. Και έτσι θυμάμαι να έκανε πάντα με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Ποια κάρτα ήχου έχεις? Πόσα in και outs σου δίνει (mono και stereo)? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά μέχρι την Παρασκευή έγραφα κανονικά stereo. www.sonicspace.gr
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 αφου δίνεις στο δεξί πως έγραφες στέρεο? με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε αφου δίνεις στο δεξί πως έγραφες στέρεο? Δες το βίντεο. Stereo κανάλι. Όταν επιλέγω αριστερό μου το δίνει. Όταν επιλέγω δεξιό μου το δίνει. Στο stereo παίζει μόνο το δεξιό. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση