Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Είναι και ο Slash που παίζει με 11άρες... σε LesPaul...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Είναι και ο Slash που παίζει με 11άρες... σε LesPaul... Κουρδίζει ημιτόνιο χαμηλότερα
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Πίκος Απίκος είπε Κουρδίζει ημιτόνιο χαμηλότερα Το ξέρω, αλλά οι Les Paul έχουν και από τα μικρότερα scale lengths (628mm) που νομίζω το tension γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Εγώ που έβαλα 11άρες σε 673mm και 1 τόνο κάτω, το ένιωσα στο πετσί μου... Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2020 από Alex Raptakis
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε ξέρω, αλλά οι Les Paul έχουν και από τα μικρότερα scale lengths (628mm) που νομίζω το tension γίνεται ακόμα μεγαλύτερο Όσο πιο μικρό το scale length τόσο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ το tension. Oσο πιο χαμηλά κουρδισεις τόσο ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ το tension. 2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε το ένιωσα στο πετσί μου... Προφανώς η κιθάρα σου θέλει σεταρισμα. Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Προφανώς η κιθάρα σου θέλει σεταρισμα. Η κιθάρα πήγε για σετάρισμα την πρώτη βδομάδα που την αγόρασα. Νομίζω απλά έχω πολύ μικρά και αδύναμα χεράκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση