loucas Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και που να μπει και ο gvour, να γράψει άλλα τόσα ..... Συγκινήθηκα γμτ μου. Και γω....ξέχασα και αλλους ..Do re mi στοά ...δυσκολο παντού να δοκμιάσεις οργανα χωρϊς να δοϋν τον "Ποσειδώνα" στήν τσεπη.Το " μπανηστήρι " δύσκολο αλλά αν παιζαμε τελικά θα το λεμε ακομα στα εγγόνια μας..... Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2020 από loucas 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Αετός said: @fusiongtr και @loucas το υπόγειο, Σόλωνος και Μασσαλίας, ξεχάσατε... Δεν το ξεχάσαμε Δημήτρη μου. 1 hour ago, fusiongtr said: μετά πίσω από την Νομική (δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν) Μετά έφυγε από εκεί και πήγε λίγο πιο μέσα σε κάποιο στενό. Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
loucas Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Αετός είπε @fusiongtr και @loucas το υπόγειο, Σόλωνος και Μασσαλίας, ξεχάσατε... Σωστό, αν και δεν πηγα ποτε.
Αετός Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν το ξεχάσαμε Δημήτρη μου. Μετά έφυγε από εκεί και πήγε λίγο πιο μέσα σε κάποιο στενό. Στην Καπλανών έχει πάει Στράτο. 1 1
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Τελικά δεν μάθαμε ποιος είναι στο βίντεο της αοιδού. 1 InfluenSir!
bouzoukleri Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 9 hours ago, Αετός said: @fusiongtr και @loucas το υπόγειο, Σόλωνος και Μασσαλίας, ξεχάσατε... Και Παπασωτηρίου και Πρωτοπορία , Kagmakis απέναντι ΟΚ δείξαμε την ηλικία μας 1
alpatman Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2020 Στις 21/10/2020 στις 12:56 ΠΜ, Αετός είπε Στην Καπλανών έχει πάει Στράτο. Ναι ! πρεπει να το ειχαν -εχουν 2 αδελφια πολυ συμπαθεις τυποι . Το αρχικο μαγαζι στην Σολωνος και Μασσαλιας πολυ ιστορικο και πολυ ωραιος χωρος . Το πανω μαγαζι ηταν αλλοτε καφετερεια , αλλοτε εστιατοριο που ποτε δεν 'επιανε ' και το 80% αυτων που εμπαιναν πηγαιναν 'κατω' στα μεταχειρισμενα . Αργοτερα στην Καπλανων ηταν απεξω παρκαρισμενο παντα ενα κλασσινο αυτοκινητο -αντικα . Ελπιζω να ειναι καλα τα 'παιδια ' εχω πολλα χρονια να περασω ...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, alpatman είπε Ναι ! πρεπει να το ειχαν -εχουν 2 αδελφια πολυ συμπαθεις τυποι . Το αρχικο μαγαζι στην Σολωνος και Μασσαλιας πολυ ιστορικο και πολυ ωραιος χωρος . Το πανω μαγαζι ηταν αλλοτε καφετερεια , αλλοτε εστιατοριο που ποτε δεν 'επιανε ' και το 80% αυτων που εμπαιναν πηγαιναν 'κατω' στα μεταχειρισμενα . Αργοτερα στην Καπλανων ηταν απεξω παρκαρισμενο παντα ενα κλασσινο αυτοκινητο -αντικα . Ελπιζω να ειναι καλα τα 'παιδια ' εχω πολλα χρονια να περασω ... Μια χαρά είναι τα παιδιά. Βρισκόμαστε τακτικά. . InfluenSir!
alpatman Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Μια χαρά είναι τα παιδιά. Βρισκόμαστε τακτικά. . χαιρομαι .... ευχαριστω για την πληροφορια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση