fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Ρε σεις, στο 0:48 στο βίντεο, πάνω δεξιά στην οθόνη, ο Τραμπαρίφας είναι αυτός? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
loucas Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πω πω βρε Λουκά τι μου θύμισες ..... Σάββατο από το πρωί, Κοντογούρη, μετά μοναστηράκι στον Βασίλακα, μετά πίσω από την Νομική (δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν), μεσημέρι διάλειμμα για μπύρες εξάρχεια, μετά Happening, Αρμάος, Ζοζέφ για κιθαροβιτρίνες, βράδυ σουβλάκια Ομόνοια, μετά κάτω στον ηλεκτρικό να ακούμε τους "γέρους" να τσακώνονται για το κυριακάτικο παιχνίδι, κι άλλες μπύρες και σαλέπι στην Αθηνάς ..... Και η κάψα να ακούσουμε τους δίσκους την επόμενη, όλη η Κυριακή ήταν ακρόαση. Άστα να πάνε. Το συγκεκριμένο σίγουρα. Έχει ωραίο εξώφυλλο, και θέλω να το έχω σε μεγάλο μέγεθος, να το απολαμβάνω. Το δρομολόγιο : Happening για LP - Τριμης απεναντι για ΤΑΜΑ , μετά Αρμάος μετά Κοσμάς για εξωτικα κυμβαλα μετά Ζωζεφ για Adamas Ovation και τελος "Αμερικανό" για μπαρουτοκαπνισμένους Fender και paiste 602 blue logo! Αυτός ήταν περίπατος όχι του Μπακογιάννη.... 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, loucas said: Το δρομολόγιο : Happening για LP - Τριμης απεναντι για ΤΑΜΑ , μετά Αρμάος μετά Κοσμάς για εξωτικα κυμβαλα μετά Ζωζεφ για Adamas Ovation και τελος "Αμερικανό" για μπαρουτοκαπνισμένους Fender και paiste 602 blue logo! Αυτός ήταν περίπατος όχι του Μπακογιάννη.... Και που να μπει και ο gvour, να γράψει άλλα τόσα ..... Συγκινήθηκα γμτ μου. Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 26 minutes ago, fusiongtr said: Το έχεις κι εσύ, έτσι? εγώ γιατί δεν την ξέρω αυτήνα? 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 2 minutes ago, dimsonic said: εγώ γιατί δεν την ξέρω αυτήνα? Γιατί δεν παίζει με telecaster, γι' αυτό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, fusiongtr said: Γιατί δεν παίζει με telecaster, γι' αυτό. γιατί έχει και κιθάρα στο βίδεο? με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, dimsonic said: γιατί έχει και κιθάρα στο βίδεο? Όχι, παίζει με άλλα πράγματα. Θα μας πει ο τραμπαρίφας. Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, fusiongtr said: Όχι, παίζει με άλλα πράγματα. άλλο όργανο εννοείς Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2020 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 14 minutes ago, dimsonic said: άλλο όργανο εννοείς Δεν το συζητώ .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Αετός Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2020 @fusiongtr και @loucas το υπόγειο, Σόλωνος και Μασσαλίας, ξεχάσατε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση