loucas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα. Ξερει κανεϊς που μπορω να πουλησω τα LP μου ξενης μουσικης σε αξιόπιστο site Ελληνικο?
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δεν έχουν εξαφανιστεί αυτά τώρα με iTunes, Spotify και τα σχετικά? To self-publishing κυριαρχεί και νομίζω είναι για καλό. Αν θες δες και το Bandcamp που ανεβάζεις ότι θες, στην τιμή που εσύ θες, είτε ανα album, είτε ανα κομμάτι. Μπορείς και να το προσαρμώσεις στα γούστα σου, να βάλεις τις πληροφορίες σου, και όλα τα σχετικά. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις το δικό μου που ανέβασα ένα album τον Αύγουστο: alexraptakis.bandcamp.com. Θα δεις βέβαια και άλλα άπειρα παραδείγματα εκεί. Βέβαια, στο self-publishing παίζει ρόλο το δικό σου "κοινό", καθώς δύσκολα θα σε ανακαλύψουν νέοι ακροατές. Γίνεται που και που, αλλά δε μπορείς να βασιστείς σε αυτό. 1 1
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Δεν έχουν εξαφανιστεί αυτά τώρα με iTunes, Spotify και τα σχετικά? To self-publishing κυριαρχεί και νομίζω είναι για καλό. Αν θες δες και το Bandcamp που ανεβάζεις ότι θες, στην τιμή που εσύ θες, είτε ανα album, είτε ανα κομμάτι. Μπορείς και να το προσαρμώσεις στα γούστα σου, να βάλεις τις πληροφορίες σου, και όλα τα σχετικά. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις το δικό μου που ανέβασα ένα album τον Αύγουστο: alexraptakis.bandcamp.com. Θα δεις βέβαια και άλλα άπειρα παραδείγματα εκεί. Βέβαια, στο self-publishing παίζει ρόλο το δικό σου "κοινό", καθώς δύσκολα θα σε ανακαλύψουν νέοι ακροατές. Γίνεται που και που, αλλά δε μπορείς να βασιστείς σε αυτό. Ωραία όλα αυτά που λες αλλά δεν έχουν σχέση με το θέμα. @loucas κοίτα το discogs το οποίο δεν είναι ελληνικό αλλά μπορείς να δεις όλες τις εκδόσεις από κάθε LP/CD/κασέτα και πόσο πωλείται η καθεμία ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται. Στο Marketplace section μπορείς να ανοίξεις το δικό σου "μαγαζάκι" πωλήσεων δωρεάν.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Ποιος άλλος κατάλαβε Les Paul; 6 Ενωμοτάρχης
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Διόρθωσα λίγο τον τίτλο. Εξ άλλου πόσα παιδιά γνωρίζουν τον όρο LP. Λουκά παλιοσειρά... 1 Live and let Live.
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Εντάξει υπερβολές. 30 χρονών είμαι και το ξέρω το lp . Οι σημερινοί 20ρηδες όμως παίζει πράγματι να μην έχουν ιδέα 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 3 hours ago, yameth said: Διόρθωσα λίγο τον τίτλο. Εξ άλλου πόσα παιδιά γνωρίζουν τον όρο LP. Λουκά παλιοσειρά... μόνο εγώ τελικά.... αλλά ήταν αργαμισυ με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Rebel_Of_South είπε Εντάξει υπερβολές. 30 χρονών είμαι και το ξέρω το lp . Οι σημερινοί 20ρηδες όμως παίζει πράγματι να μην έχουν ιδέα Εδώ δεν ξέρουν το cd. 1 InfluenSir!
TamTam Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Ζαχαρίας στο Μοναστηράκιhttps://www.facebook.com/pg/Ζαχαρίας-Δισκοι-CD-Zaharias-Records-CD-501754273168019/about/ Στη στοάhttps://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x14a1bd22fa8e0f5f%3A0xd1f5773e2a61265b!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNlGeEvsclSHusdcBVdWc6cKL-AErao55UW-oH5%3Dw310-h240-k-no!5zzrbOsc-HzrHPgc6vzrHPgiDOvM6_zr3Osc-Dz4TOt8-BzqzOus65XCAtIEdvb2dsZSBTZWFyY2g!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipNlGeEvsclSHusdcBVdWc6cKL-AErao55UW-oH5&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwijn-zQwcHsAhUQDOwKHYh4C4kQoiowCnoECBcQAw
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2020 Βρε συ Λουκά, τι θες να πουλήσεις? για πες μας μήπως είναι τίποτις ενδιαφέρον και να μην καταλήξουν άδοξα σε μεταχειριτζίδικα 2 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση