Nikolas Daskalakis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα!Θα μπω απευθείας στο θέμα!Ψάχνω για monitor και το budget είναι μέχρι 350euro. Έλεγα για το roland pm 100 αλλα μιας και είμαι τελείως αρχάριος και άσχετος ας μου προτείνετε οι ποιο έμπειροι! Η χρήση είναι καθαρά για μελέτη στο σπίτι και το drum set που εχω πάρει είναι roland. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2020 Σίγουρα μπορείς να βρείς κάποιο active stage monitor με αντίστοιχα χαρακτηριστικά (80w, 10" μεγάφωνο) ή και μεγαλύτερα, αρκετά φτηνότερα. Όμως η ποιότητα κατασκευής, η πιστότητα και η ευκολία που σου προσφέρει το PM100 είναι σε άλλο επίπεδο. Live and let Live.
Nikolas Daskalakis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, yameth είπε Σίγουρα μπορείς να βρείς κάποιο active stage monitor με αντίστοιχα χαρακτηριστικά (80w, 10" μεγάφωνο) ή και μεγαλύτερα, αρκετά φτηνότερα. Όμως η ποιότητα κατασκευής, η πιστότητα και η ευκολία που σου προσφέρει το PM100 είναι σε άλλο επίπεδο. Σευχαριστώ για την απάντηση φιλε.Απλα μπερδεύτηκα λίγο μου προτείνεις να ψάξω για κάποιο άλλο ηχείο active stage monitor η να πάρω το roland?? Τα 80w είναι λίγα;;
stavros_d80 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2020 Δεν είναι ανάγκη να πας σε Roland επειδή το ντραμ σετ είναι Roland υπάρχουν και άλλες λύσεις σε αυτά τα χρήματα πχ αυτό https://www.thomann.de/gr/ld_systems_dave_8_xs.htm εγώ θα προτιμούσα ένα μόνιτορ δορυφόρων σε βάσεις με sub σε σωστή τοποθέτηση παρά ένα ηχείο αυτόνομο το οποίο δεν μπορεί να βγάλει και στερεο ήχο. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/10/2020 στις 12:28 ΜΜ, Nikolas Daskalakis είπε Σευχαριστώ για την απάντηση φιλε.Απλα μπερδεύτηκα λίγο μου προτείνεις να ψάξω για κάποιο άλλο ηχείο active stage monitor η να πάρω το roland?? Τα 80w είναι λίγα;; Σου είπα πως έχεις τη σίγουρη λύση στο Roland. Μπορείς όμως αν ψάξεις εναλλακτικές λύσεις που ισως είναι φτηνότερες ή σε βολέψουν εσένα προσωπικά καλύτερα, όπως πχ αυτο που σου πρότεινε ο stavros_d80 που απευθύνεται σε d.j. Απο εκει και πέρα ειτε θα κάνεις μια βολτα στα μαγαζιά να ακούσεις και να κρίνεις, είτε θα πας στο σίγουρο κατευθείαν. Φυσικά μπορείς να παρεις και το μεγαλύτερο μοντέλο αν νομίζεις πως θες περισσότερη ένταση αλλά αυτο είναι πολύ υποκειμενικό θέμα. Αν παίζεις σπίτι σου είναι αρκετό αλλά αν παίζεις metal και το θες σε συναυλία μπορει να χρησιμεύσει μονο σαν monitor δίπλα σου. Άλλες εναλλακτικές είναι: https://www.thomann.de/gr/behringer_f1320d_monitor.htm https://www.thomann.de/gr/mackie_srm_450_v3.htm για μεγαλύτερη ένταση. Live and let Live.
Nikolas Daskalakis Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!Τελικά πήρα το roland!Είναι σούπερ αλλα σίγουρα θα χρειαστώ ακόμα ένα για στέρεο ηχώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση