panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Τι περιέχει αλήθεια η dvd-οθήκη σας;; ξεκινώ εγώ... ARCH ENEMY - LIVE APOCALYPSE SPIRITUAL BEGGRS - LIVE FIRE CARCASS - WAKE UP AND SMELL THE CARCASS BLIND GUARDIAN - IMAGINATIONS THROUGH THE LOOKING GLASS PAIN OF SALVATION - BE LIVE DVD OPETH - LAMENTATIONS SLIPKNOT - VOLIMINAL ICED EARTH - ALIVE IN ATHENS THERION - CELEBRATORS OF BECOMING (box-set) RAINBOW - LIVE IN MUNICH Να σημειώσω πως επειδή και τα αδέρφια μου φροντίζουν για εφοδιασμό έχω και πολλά άλλα dvd από dream theater, iron maiden,metallica και πολλά άλλα..... Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά μόνο Kreator έχω, αλλά έχω σκιστεί στα anime! Long live neon genesis evangelion, ghost in the shell..... και άλλα πολλά! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 ACDC - FAMILY JEWELS ACDC - LIVE AT DONINGTON ACDC - STIFF UPPER LIP LIVE ACDC - NO BULL ACDC - LIVE '77 BON JOVI - THE CRUSH TOUR ROGER WATERS - IN THE FLESH LIVE BLACK SABBATH THE LAST SUPPER BLACK SABBATH - THE BLACK SABBATH STORY VOLUME 1 BLACK SABBATH - THE BLACK SABBATH STORY VOLUME 2 OZZY - LIVE & LOUD METALLICA - CUNNING STUNTS GUNS N ROSES - WELCOME TO THE VIDEOS GUNS N ROSES - LIVE AT THE RITZ GUNS N ROSES - USE YOUR ILLUSION 1 GUNS N ROSES - USE YOUR ILLUSION 2 PINK FLOYD - THE DARK SIDE OF THE MOON PINK FLOYD - DELICATE SOUND OF THUNDER PINK FLOYD - THE WALL LIVE IN BERLIN PINK FLOYD - THE WALL PINK FLOYD - LIVE AT POMPEII SAXON - THE SAXON CHRONICLES QUEEN - LIVE AT THE BOWL FREDDY MERCURY TRIBUTE WOODSTOCK RORY GALLAGHER - IRISH TOUR 1974 MEGADETH - RUDE AWAKENING MEGADETH - ARSENAL OF MEGADETH WASP - THE STING LIVE KISS - EXPOSED JUDAS PRIEST - BRITISH STEEL JUDAS PRIEST - ELECTRIC EYE METALLICA - SOME KIND OF MONSTER ACCEPT - METAL BLAST FROM THE PAST GBH - LIVE '83 & '88 LED ZEPPELIN LED ZEPPELIN - THE SONG REMAINS THE SAME QUEEN - BECOMING QUEEN VAN HALEN - VIDEO HITS VOL 1 RAMONES - LIVE '78 RAMONES - RAW RAMONES - LIFESTYLE OF THE RAMONES RAMONES - END OF THE CENTURY MOTLEY CRUE - GREATEST VIDEO HITS IRON MAIDEN - THE EARLY DAYS DORO - FUR IMMER WARLOCK - LIVE IN LONDON LITA FORD POISON - VIDEO HITS CINDERELLA BLIND GUARDIAN - IMAGINATIONS THROUGH THE LOOKING GLASH SCORPIONS - A SAVAGE CRAZY WORLD SCORPIONS - ACOUSTICA EUROPE - ROCK THE NIGHT DEF LEPPARD - HISTORIA DIO - EVIL OR DIVINE SEPULTURA - CHAOS DVD KREATOR - LIVE KREATION REVISIONED GLORY QUEENSRYCHE - LIVE EVOLUTION SAXON - LIVE INNOCENCE THE POWER & THE GLORY MOTORHEAD - THE BEAST OF MOTORHEAD SLAYER - WAR AT THE WARFIELD STYX - RETURN TO PARADISE TOKYO BLADE - LIVE IN LONDON CINDERELLA - IN CONCERT WARLORD - BOOK 1 METALLICA - SAN DIEGO / SEATLE METALLICA - THE MAKING OF BLACK ALBUM APOCALYPTICA - LIVE DEAD KENNEDYS - DMPO'S ON BROADWAY THE CRAMPS - LIVE '78 THE CLASH - RUDE BOY SEX PISTOLS - SEX & THE FURY THE CURE - GREATEST HITS και μερικά ακόμα αλλά δεν την παλεύω να γράψω άλλο ΥΓ. 3-4 μου τα έχουν κάνει δώρο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
animae Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Πω-πω, πολλα χαμενα λεφτα...Μην με παρεξηγεις,αλλα παντα θεωρουσα τα dvd χαμενα λεφτα, ειναι θεμα γουστου. Αλλα σιγουρα ειναι εντυπωσιακη η ντιβιντοθηκη σου. Κill the wise one!
jmone Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 άλλοι μάζευαν δίσκους και cd και εγώ dvd δεν αγοράζω τίποτα άλλο μέσα σε 3-4 χρόνια τα αγόρασα αυτά αν τα έδινα σε εξοπλισμό τώρα θα είχα σοβαρά όργανα-μηχανήματα όλο και κάτι αποκόμισα δε βαριέσαι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
animae Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 άλλοι μάζευαν δίσκους και cd και εγώ dvd δεν αγοράζω τίποτα άλλο μέσα σε 3-4 χρόνια τα αγόρασα αυτά αν τα έδινα σε εξοπλισμό τώρα θα είχα σοβαρά όργανα-μηχανήματα όλο και κάτι αποκόμισα δε βαριέσαι Bαλε και μενα μεσα με τα cd...Aλλα δεν μετανιωνω καθολου. Αν δεν ηταν αυτα, η ζωη μου θα ταν χωρις μουσικη=διαφορετικη και κυριως δεν θα πριζα εσας με τις ερωτησεις μου. :wink: :P Κill the wise one!
nikos0937 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 BON JOVI - THE CRUSH TOUR Κατ' αρχάς μπράβο για τη dvd-θήκη σου Κατά δεύτερον το παραπάνω dvd ήταν ο λόγος που πήρα talk box Ο τρόπος που ξεκινάει η συναυλία (σκάει μύτη ο Sambora και παίζει με talk box, καταλήγοντας στο |:ουα-ουα-ου-ου-ου-α:| του Living On A Prayer) είναι γαμάτος!
Tamaman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Να κανω μια ερωτηση σχετικα με το θεμα?Ποσα dvd εχουμε γενικα,ή Original...?Γιατι αν ειναι γενικα ειμαι σιγουρος οτι η λιστα δεν θα τελιωσει ποτε!!!!! :D :D :D :D
menelaos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Within Temptation: Mother Earth Gal Costa: canta Tom Jobim ao vivo (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ) Dark Tranquillity: Live Damage Eagles: Hell Freezes Over Jeff Buckley: Live The Tea Party: Illuminations Queen: Live At Wembley Stadium (Μακράν το καλύτερο live dvd που έχω δει ποτέ) Queen: Live At The Bowl Queen: Greatest Video Hits 1 Queen: Greatest Video Hits 2 Queen: A Night At The Opera (documentary) Freddie Mercury: The Video Collection Audioslave: Live In Cuba (αίσχος, η φωνή του Cornell είναι για κλάμματα τουλάχιστον) Pink Floyd: Live In Pompeii Pink Floyd: The Wall Pink Floyd: London 1966/1967 Spock's Beard: Don't Try This At Home Steve Vai: Live At The Astoria London (πάααααρα πολύ καλό, παίζει κι ο Macalpine όλα τα λεφτά!!) Fates Warning: The View From Here (όλα τους τα videos) Fates Warning: Live In Athens IQ: The 20th Anniversary Show αυτά από μουσικά..... τώρα έχω και ένα κάρο ταινίες.... και Simpsons!!!!! :)
menelaos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Να κανω μια ερωτηση σχετικα με το θεμα?Ποσα dvd εχουμε γενικα' date='ή Original...?Γιατι αν ειναι γενικα ειμαι σιγουρος οτι η λιστα δεν θα τελιωσει ποτε!!!!! :D :D :D :D[/quote'] Ε original υποθέτω... :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση