Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπερα

εχω αυτον τον mesaboogie και οπως θα δειτε στο βιντεο οταν ενωνω το καλωδιο στο send απο το fx loop μου βγαζει αυτο τον βομβο χωρις να ειναι ανοιχτος ο ενισχυτης απλα τον εχω στην πριζα...φυσικα το κανει και οταν ειναι ανοιχτος...λεω μηπως φταιει ο μετασχηματιστης που μετατρεπει την ταση γιατι ειναι αμερικανικος

αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο θα με βοηθουσε

ευχαριστω

το λινκ για το βιντεο

https://drive.google.com/file/d/1_8gDoWe2o20IRe_HiKJWgUDMzS-r-Xnw/view?usp=drivesdk

Δημοσιευμένο

πρέπει οπωσδήποτε να μπορεί ο εξωτερικός μετασχηματιστής να δίνει το ρεύμα (αμπερ) που απαιτεί ο ενισχυτής.

με σήμα το μπιφτέκι

Δημοσιευμένο

Είναι βρόγχος γειώσεων  δεν υπάρχει συνταγή, ίσως τον προκαλεί ο 220/110 που ειναι αυτομετασχηματιστής

άλλαξε την πολικότητα στο εφέ σου αφού δεν γίνεται στον ενισχυτή

ίσως χρειαστεί να βρείς μετασχηματιστή 220/110 που να μην ειναι αυτομετασχηματιστής 

καλορίζικος πρέπει να ειναι σούπερ!

• Like 1

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Δημοσιευμένο

Εμένα μου φαίνεται σαν πρόβλημα του effects loop.

Αν κάνεις το ίδιο με το effects loop στο hard bypass και όχι on, συνεχίζεται ο θόρυβος;

Είχα φέρει μέχρι και ηλεκτρολόγο στο studio για να μετρήσει τις τάσεις και ό,τι hum είχα ήταν εξαιτίας της λούπας του ενισχυτή, με τον ενισχυτή ανοιχτό ή στο standby, βέβαια.

Πλέον, δεν χρησιμοποιώ effects loop του ενισχυτή και δεν έχω καθόλου hum.

I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...