panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 το Β50 της ESP πως σας φαίνεται δηλαδή? τι να σου πω δεν το έχω δοκιμάσει....εγώ έχω το esp ltd f-104 και είμαι πολύ ευχαριστημένος δες εδώ www.espguitars.com Βass is a state of mind...
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 cort απο που μπορώ να πάρω? Μένω θεσσαλονίκη
ReCoC Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 το Β50 της ESP πως σας φαίνεται δηλαδή? Το Β-50 το έχω έγω και πιστεύω είναι το πιο φθηνό και καλό που μπορείς να βρεις. Δεν έχω μετανιώσει που το αγόρασα. Δες και αυτό Όσες φορές έχουμε παίξει με την μπάντα μου κάπου πάντα καούω πολύ θετικά σχόλια για τον ήχο του και όταν τους λέω την τιμή, μένουν έτσι 8O . Παρόλα αυτά δε χάνεις κάτι να πας να το δοκιμάσεις. Το παν είναι να σε βολεύει εσένα στο παίξιμο. Σήμερα παίζω στο funkey, αν θέλεις μπορείς να έρθεις πριν τις 11.30 να το δοκιμάσεις. Free thinkers are dangerous...
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 υπαρχει κανενα αλλο κατάστημα ηλεκτρονικό σαν αυτο? http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=755
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Για Ελλάδα μιλάς τώρα ή και για εξωτερικό; Για Ελλάδα: http://www.musicorama.gr/eshop/index.php "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 σε ευχαριστω παρα πολυ! @RECOC Αλλα έχω διαβάσματα :p Τωρα ειμαι ανάμεσα στο B50 και στο CORT που έδωσα το λινκ πιο πάνω
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 για ελλαδα γιατι εχει πιο φθηνα μεταφορικα. Ακριβουτσικο μου φανηκε το musicorama τιποτα αλλο?
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 γιατί δεν παίρνεις από thomann; Βass is a state of mind...
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 γιατί δεν παίρνεις από thomann;λες?Θα προτιμούσα και κάτι με αντικαταβολή :)
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 γιατί δεν παίρνεις από thomann;λες?Θα προτιμούσα και κάτι με αντικαταβολή :) αγορά από thomann = OTI ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ... :wink: Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση