mindconspiracy Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Εχει στο http://www.cosmosis.co.uk/cms πληροφορίες και δείγματα της δουλειάς του.Οποτε έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά. Υ.Γ. Τι μουσική ακούς?
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Τα πάντα (σχεδόν) αλλά από ηλεκτρονικά προτιμώ τα hard/dark techno, ebm-industrial-noize (suicide commando, hocico, tactical sekt, terrorfakt) και ορισμέμα idm "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
AntonyPath Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Μπα όταν το είχα παλιότερα μια χαρά μου καθόταν. Ελαφρότατο ναι αλοι λενε οτι ειναι βαρυ το albino ο καθενας οπως του κατσει και αυτο που ειπανε αναλογα τι ηχο θα φτιαξεις να ναι καλα το freeze (tuxdrum) :) τα preset του 2 κανουν στο 3 :)
boukas Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Αναφερόμουν στο z3 και όχι στο αλμπίνο. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
dima Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Παιδια παρτε το Rob Papen ConcreteFX Predator ειναι οτι πιο τρελο εχει κατασκεβασει!!!!!!!!!!!! :)
boukas Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Έχω το ντεμο του. Μέχρι στιγμής σαν παχύ αλμπινο μου φέρνει. Αν ανακαλύψω περισσότερα και βρω και κανά φράγκο ίσως το χτυπήσω. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση