Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ανεβάζεις ένα print screen να καταλάβω τι εννοείς; Live and let Live.
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 Με μια γρηγορη ματια δεν φαινεται ποια τελευταια ποστ ειναι αδιαβαστα. Χρειαζεται προσεκτικοτερη ματια, και ειναι σχετικα κουραστικο. Εαν ειναι κατι που βελτιωνεται, καλοδεχουμενη η βελτιωση. Αλλιως, ολα καλα... 2 Γιώργος
gmoukou Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 18 minutes ago, gkourmoul1 said: Με μια γρηγορη ματια δεν φαινεται ποια τελευταια ποστ ειναι αδιαβαστα. Χρειαζεται προσεκτικοτερη ματια, και ειναι σχετικα κουραστικο. Εαν ειναι κατι που βελτιωνεται, καλοδεχουμενη η βελτιωση. Αλλιως, ολα καλα... +1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι ακριβως οι ίδιες ρυθμίσεις (αντίστροφα) με το default θεμα και κατα τη γνώμη μου φαίνεται καλύτερα η ώρα και το ποιός αντέδρασε. Πέρα απο την γνώμη μου όμως, δεν νομίζω πως μπορεί να αλλάξει κάτι χωρίς συνέπειες στο υπόλοιπο site. 1 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση