John Tzinieris Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Όντως το dark είναι αν για κάποιο λόγο θες μικρή φωτεινότητα της οθόνης.. Πάντως σε υπολογιστή με μεγάλη οθόνη μου φαίνεται πιο κουραστικό.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Πρωτη δοκιμη .... σουπερ 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 εκ πρώτης όψεως μου αρέσει. Τη βρίσκω. Μάλλον θα το κρατήσω έτσι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
ekim Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Hell yeah boss, πολύ καλό. Thumbs up και από εμένα
mpamps Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Για κινητό και ειδικά βράδυ είναι super. 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 3 hours ago, yameth said: Στο κινητό είναι πολύ χρήσιμη το βράδυ. Ω, χαρω το! 3 hours ago, dimsonic said: τι κάνω λάθος? Τιποτα δεν εκανες λαθος. Εσυ το ζητησες, ο Γιαννης ξηγηθηκε πριμα! Γιώργος
Άγιος Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 σαν δεύτερη επιλογή το συνηθίζεις εύκολα, αλλά το default πιστεύω καλύτερα να είναι παρόμοιο με των υπηρεσιών της google και του facebook, εκτός και αν μάθουν τον κόσμο σε σκοτεινότερο theme κάποια στιγμή kavagio for strings
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειδικά για κινητά OLED, βάλτε dark mode παντού. Τα LED δουλεύουν λιγότερο οπότε θα έχετε βελτίωση της μπαταρίας σας. Προσωπικά θα το ήθελα ακόμα πιο σκούρο στο background. Έκανα μια μικρή έρευνα. Τα περισσότερα μεγάλα sites το πάνε περίπου στο #181818-#101010. Βάλε και λίγο μπλε για να είναι λίγότερο μουντό, #1717Α, ή #0Ε0Ε10 για ακόμα πιο σκούρο. Επεξεργασμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Alex Raptakis 5
johnps Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 ωραιο..!!! ετσι εχω και το youtube.... οι αγγελιες δεν το εχουν ? 1
AchtArmAs Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι πολύ καλό και σταθερό. Θα συμφωνήσω με το σχόλιο παραπάνω ότι θα του έπαιρνε να γίνει ακόμα πιο σκούρο. Δοκιμάστε το. Χρησιμοποιώ το add-on dark reader στον browser και ήδη έβλεπα το site σε dark theme. Με την αλλαγή τώρα στο δικό σας άνοιξαν λίγο τα χρώματα, έγινε πιο γκρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση