Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Ένα Dark theme σε δοκιμαστικό στάδιο θα βρείτε σαν επιλογή κάτω στο footer της σελίδας επιλέγοντας Εμφάνιση ή Theme για τους αγγλόφωνους. Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ γράψτε το εδώ, αναφέροντας το Browser και το λειτουργικό σύστημα σας. Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μια χαρά, πλάκα έχει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 τι κάνω λάθος? με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, dimsonic said: τι κάνω λάθος? Αν το ξέραμε αυτό χωρίς περισσότερες πληροφορίες, δεν θα είμασταν εδώ. Θα είμασταν κάπου στην καραΒαϊκή για διακοπές .... μόνιμες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 πάτε εσεις στην καραβαϊκή να κάτσω εγώ στις μαλβίδες με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, dimsonic said: πάτε εσεις στην καραβαϊκή να κάτσω εγώ στις μαλβίδες Εγώ πάντως θα πάω στις μπραχάμες να ξέρεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 τώρα που βρήκα το νταρκ πάω στην έρημο Ζαχάρως 1 με σήμα το μπιφτέκι
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Στο κινητό είναι πολύ χρήσιμη το βράδυ. 1 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 θενκς Γιάννη. Το ήθελα χρόνια... (θα με καταλάβετε κάποια στιγμή αργότερα) με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πάντως το κράτησα μέχρι τώρα και συνεχίζω με αυτό. Θα δείξει αν θα γίνει μόνιμο από εδώ και πέρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση