LightStringer Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Χαιρετώ τη παρέα. Ψάχνω κάτι portable με καλό lead κανάλι κυρίως για Jam και μαθήματα κατ οίκον έτσι ώστε να μπορώ να τον μεταφέρω χωρίς λαχανιασμα. Έχετε δοκιμάσει κάποιον? Παράλληλα σκέφτομαι και τον Id 10 blackstar αλλά ξεφεύγει σε βάρος. Το budget μου είναι το πολύ 120 ευρώ. Ευχαριστώ
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Για τον blackstar ριξε μια ματια εδω Για κουβαλημα και μαθηματα ειναι εξαιρετικο. Πολυ καλος ηχος. Για τζαμ με άλλους ειναι οκ, εφοσον και οι υπολοιποι ειναι κοντα στην (σχετικα χαμηλη) ενταση του fly. Γιώργος
LightStringer Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 20 minutes ago, gkourmoul1 said: Για τον blackstar ριξε μια ματια εδω Για κουβαλημα και μαθηματα ειναι εξαιρετικο. Πολυ καλος ηχος. Για τζαμ με άλλους ειναι οκ, εφοσον και οι υπολοιποι ειναι κοντα στην (σχετικα χαμηλη) ενταση του fly. Ευχαριστώ. Παίρνει κ πετάλια με καλό αποτέλεσμα?
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Εχω sample με tube screamer που σπρωχνει το βρωμικο καναλι. Μια χαρα αποδοση. Μια χαρα παιρνει πεταλια, γενικοτερα. Δεν τα χρειαζεται, βεβαια, εκτος και εαν παιζεις μεταλ. Γιώργος
LightStringer Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, gkourmoul1 said: Εχω sample με tube screamer που σπρωχνει το βρωμικο καναλι. Μια χαρα αποδοση. Μια χαρα παιρνει πεταλια, γενικοτερα. Δεν τα χρειαζεται, βεβαια, εκτος και εαν παιζεις μεταλ. Ναι για λίγο sustain περισσότερο ρώτησα. Παρα ταύτα δε τον έχεις συγκρίνει με τον Katana Ε? Επεξεργασμένο 26 Αυγούστου 2020 από ibanezas1980
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Οχι, δεν τον εχω συγκρινει. Δεν νομιζω οτι αξιζει την τοσο μεγσλη διαφορα τιμης ο boss. Γιώργος
LightStringer Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 3 hours ago, gkourmoul1 said: Οχι, δεν τον εχω συγκρινει. Δεν νομιζω οτι αξιζει την τοσο μεγσλη διαφορα τιμης ο boss. Σκεφτόμουν να πάρω το pack.. Ουσιαστικά δλ ο fly + άλλο ένα ηχείο ίδιας δύναμης για στερεο αποτέλεσμα + τροφοδοσία όπου εκεί δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στη τιμή. Δν ειμακ απόλυτα βέβαιος αν έχει όσο gain θέλω πάρα ταύτα.
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2020 Ποσο gain θες και σε συνδυασμο με τι μαγνητες? Γιώργος
LightStringer Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2020 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2020 12 hours ago, gkourmoul1 said: Ποσο gain θες και σε συνδυασμο με τι μαγνητες? Τώρα το ποσό gain πως να το προσδιορίσω...? Μαγνητες: Sh-4 bridge Sh-59 neck
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2020 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2020 ήχος συγκροτήματος... Γενικότερα, φαντάσου ήχο μέχρι 70's heavy metal. Για να παίξω πχ parisianne walkways θέλει ή πολυ χοτ διπλούς ή boost. Εύκολα καταλαβαίνεις πόσο gain έχει από ηχογραφήσεις. Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση