plusyear Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Βασικα αναρωτιεμαι σε τι ταχυτητα τελικιαζει το δεξι σας χερι σε κλιμακες στην κλασσικη. -=Dream Within A Dream=-
menelaos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Λάθος post έκανα πριν :lol: Δε θυμάμαι πάντως :)
gmoll Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Οπως καταλαβαίνεις το να γράψει ο καθένας και να λέει εγώ στο 100,εγώ στο 120 κι εγώ στο 160,δεν νομίζω να σε βοηθάει ιδιαίτερα...Κάθε κλίμακα έχει ειδική δυσκολία,σύμφωνα με τον τρόπο που μελετάμε...με την έννοια πως πιο γρήγορα παίζονται οι κλίμακες σε μία οκτάβα,απο ότι σε δύο ή σε τρείς οκτάβες..επίσης διαφορές παρατηρούνται αν ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις μια κλίμακα.Αυτά αφορούν τους φυσιολογικούς ανθρώπους,όχι τον paco... :lol: :lol: :lol: If the house is rocking,don't bother knocking...
plusyear Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Οπως καταλαβαίνεις το να γράψει ο καθένας και να λέει εγώ στο 100' date='εγώ στο 120 κι εγώ στο 160,δεν νομίζω να σε βοηθάει ιδιαίτερα...Κάθε κλίμακα έχει ειδική δυσκολία,σύμφωνα με τον τρόπο που μελετάμε...με την έννοια πως πιο γρήγορα παίζονται οι κλίμακες σε μία οκτάβα,απο ότι σε δύο ή σε τρείς οκτάβες..επίσης διαφορές παρατηρούνται αν ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις μια κλίμακα.Αυτά αφορούν τους φυσιολογικούς ανθρώπους,όχι τον paco... :lol: :lol: :lol:[/quote'] το οριοθετω λοιπον :wink: σε μια ματζορε κλιμακα (κατα Segovia) με 3 οκταβες ανεβοκατεβασμα -=Dream Within A Dream=-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση